Tre simple makeup hacks til brilleaber

Double cleanse og grunden til, at du vil fordoble din renserutine

Double cleansing har været på de flestes læber i skønhedsbranchen den senere tid. Men faktisk er det et fænomen, man længe har dyrket i Japan.

Og det er egentligt ikke, fordi der er noget mystik forbundet med det hele. For ‘double cleansing’ eller dobbeltrens, som man kunne vælge at kalde det på dansk, er præcist, hvad du tror, det er: At vaske ansigtet to gange.

Helt enkelt fortalt, så handler det om først at fjerne makeup for dernæst at fjerne forurenende partikler, skidt og alt den makeup, som du ikke fik fjernet i første hug. Det, man altså går efter med double cleanse, er en HELT ren hud!

Her gik du nok og troede, at din micellar water sørger for at rense huden helt i bund, når du smider et par dråber af renseproduktet på en vatrondel og kører den rundt i ansigtet på må og få.

Men hvis du nogensinde har efterrenset med en ny vatrondel og flere dråber micellar water, vil du også vide, at det langt fra er sandheden. Og derfor er double cleanse så relevant at få lagt ind i den daglige hudplejerutine.

Double cleanse er nemlig grundlaget for den gode hudplejerutine og dermed den rene og pæne hud. Og som bonus så vil din dejligt rene hud også bedre kunne tage imod de dyrebare dråber creme og serum, som du bruger efter din daglige rens.

Dobbeltrens kan naturligvis ske med den samme ansigtsvask, som bruges to gange. Men vil du udføre din nye hudplejerutine optimalt, så har du fremover to renseprodukter stående på hylden, som du bruger et efter et: Først et oliebaseret renseprodukt, som fjerner fedtet fra din hud og opløser makeup og sebum. Dernæst et vandbaseret renseprodukt, som fjerner sved og forurening – og resten af makeuppen.

Brug endelig en rejsebørste eller lignende produkt sammen med din rens nummer to for at få den ekstra dybe rens. Jeg er ret glad for denne lille fætter, som er god til at rense ansigtet helt i bund med.

phformula exfo cleanse ecooking rensegel urbannotes.dk double cleanse

// To bud på solide ansigtsrens: Den super effektive E.X.F.O. Cleanse fra pHformula og den meget milde rensegel fra ecooking. Prøv dig frem, hvilke produkter, der passer til dig og netop din hud og giver den mest effektive rens.

Nu sidder du måske og tænker, at du har meget sart hud og derfor er bange for at udtørre og irritere huden yderligere, hvis du renser amok. Og det kan du også have ret i.

Men så kan du vælge at double cleanse på de dage, hvor du måske har haft lidt ekstra meget makeup på, har været flittig med solcremen, eller hvor du har nydt den ‘friske storby-luft’ ekstra meget. På de mellemliggende dage kan du nøjes med en enkelt omgang rens morgen og aften istedet.

Har du sart hud, så gå desuden efter milde renseprodukter, så du ikke tørrer din hud for meget ud.

Uanset hudtype så vil du helt sikkert opleve, at en ny double cleanse rutine allerede efter få dage vil have givet dig en blødere og klarere hud, der ser sundere ud, fordi du systematisk fjerner makeup, overskydende olie og døde hudceller fra din hud.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre simple makeup hacks til brilleaber