En uge som pescetar

Fem børnebrands, der er værd at holde øje med

kisse-kids-by-kisse-urbannotes-dk-ciff-kids

SÅ lukkede og slukkede modeugen for denne gang og dermed også børnemodemessen CIFF Kids, som faktisk var det eneste, jeg nåede i løbet af denne modeuge, som blev afbrudt af en vellykket skolestart, møder på job samt en enkelt fødselsdag.

Dog fik jeg gået i dybden med messen, hvilket var helt rart. Og jeg fik luret på en hel masse nye kollektioner, hvoraf de fleste kommer i handlen til næste forår og sommer. Altså forår/sommer 2017.

Det føles som om, der er længe til. Men min erfaring er, at den ene sæson tager den næste, og heldigvis er det snart forår igen!

Traditionen tro var der også en del håbefulde nye mærker til børn, som til messen kom med deres bud på det, der måske bliver det hotteste hotte i en af de kommende sæsoner.

Specielt fem brands stjal min opmærksomhed ved denne messe – og det af flere forskellige årsager. Jeg tror og håber, det er mærker, som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden 🙂

kids-by-kisse-boernetoej

KiSSe
Har du nogensinde overvejet at få nogle af dit barns tegninger trykt på barnets tøj?

Designeren bag Kisse har gjort alvor af det, og det er der kommet en vanvittigt sjov og fin og gennemført børnetøjskollektion ud af.

Hendes børns fine og fantasifulde børnetegninger er nemlig landet på lækre sweatshirts, bomber jakker og anorakker, og er blevet til en kollektion, som både rammer de mindre og større børn på en både fed og fantasifuld facon.

Hold øje med KiSSes hjemmeside, når den bliver lanceret inden længe.

snurk-sengetoej

Snurk
Børnesengetøj er vildt sjovt og fantasifuldt, men lige så snart poderne skifter til voksendyne, så går det sjove ligesom fløjten. Men ikke med Snurk.

Snurk er ikke som sådan et nyt mærke, men det er ikke så udbredt i Danmark endnu. Snurk kommer nemlig fra Holland, hvor man åbenbart forstår, at børn gerne vil tage turen til drømmeland som astronaut, havfrue eller noget helt tredje, når man er stor men stadig lille.

Sengetøjet fra Snurk findes i øvrigt også til voksne. Hvis nu man drømmer om en kat i fodenden eller morgenmad på sengen.

Se nogle af de sjove designs fra Snurk her.

melula-boernesko

Melula
På messen gik jeg forbi Melulas stand flere gange, og hver gang fangede de farverige og fine designs mit øje.

De små ankelstøvler fra danske Melula bliver først lanceret til januar, så endnu er kollektionen lille men utroligt fin!

Størrelserne går fra str. 23 til 35, så de fleste børn kan være med. Og det tror jeg faktisk gerne, de vil, når de først ser det fine farveunivers fra Melula.

Nogle af støvlerne kan allerede ses og forudbestilles på Melulas hjemmeside.

tante-gorilla-boernetaske

Tante Gorilla
Tante Gorilla er heller ikke et helt nyt mærke. Bl.a. er vi muligvis blevet spottet på vores tur gennem USA med en af de fine rygsække fra Tante Gorilla.

Men det er ikke et af de mærker, man (endnu) ser så ofte derude, og det er bestemt værd at holde øje med.

Bl.a. de fine nye rygsække med frynser til de mindste, de lækre gymnastiktasker, der kan bruges af både voksne og børn, og så den lækre “mor-taske” med plads til alt fra figenstænger til laptop.

Tante Gorillas tasker er kendte for deres rummelighed og for bunden, der er lavet af ét enkelt stykke ruskind, som ikke har syninger i bunden, og som er utroligt slidstærkt.

Tjek evt. de håndsyede tasker fra Tante Gorilla ud her.

attracktion-boernetoej

Atracktion
De fleste af os kender sikkert retromærket AlbaBaby fra “back in the days”. Men nu har Alba fået en storebror, som hedder Atracktion, og som er et helt andet designunivers.

Atracktion er nemlig cool street wear til de lidt større drenge og piger.

Der er mange fede styles imellem i det rå og skaterinspirerede univers, der lægger op til bevægelse.

At navnet så er lidt svært at stave sig igennem, kommer vi nok til at tilgive dem, når de lancerer den første fede kollektion fra Atracktion til foråret næste år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge som pescetar