Montenegro: Hele Europas kinderæg

Helt ny og meget gammel beauty trend: Tørbørstning

Tørbørstning eller dry brushing er en temmeligt gammel hudplejeteknik, som er blevet brugt i århundreder i bl.a. Japan, Kina, Indien, Tyrkiet og endda i Skandinavien.

Den ældgamle teknik er kendt for at sætte gang i blodcirkulationen og i udskillelsen af affaldsstoffer fra kroppen.

Der er mange fordele forbundet med at tørbørste hudens største organ (huden, hvis nogen skulle være i tvivl …), og det har været almindelig viden i ualmindeligt mange år, at tørbørstning holder huden i gang, fjerner døde hudceller og stimulerer.

Hvad der dog er helt nyt i beautyland er, at vi nu også skal tørbørste ansigtet.

aveda-toerboerstning-urbannotes-dk

Bl.a. har Karmameju og Aveda begge netop lanceret en tørbørste til ansigtet. Og ligesom med tørbørtsning af kroppen, så er der rigtig mange fordele forbundet med at børste ansigtet en gang om dagen (eller to, hvis man synes).

Faktisk kan tørbørstning fungere som et naturligt ansigtsløft, fordi det at børste ansigtshuden med en blød børste holder huden aktiv og stimulerer blodcirkulationen.

På den måde fungerer tørbørstning som et naturligt ansigtsløft.

Af øvrige fordele ved at tørbørste er, at det sætter gang i blodcirkulationen, eksfolierer huden mildt og giver glød til ansigtet. Desuden har den sarte hud omkring øjnene, hvor alderen ofte viser sig først, utroligt godt af det.

Jeg er selv i gang med at teste den lækre nye tørbørste fra Aveda, som kommer med en ansigtsolie.

Teknikken er den, at man børster det rene ansigt, halsen og decolte (brystet) i et minutter med børsten hver morgen eller aften. Efterfølgende arbejder man olien ind på samme område i et minutter, og så napper man et bad og vasker olien af.

Aveda har selv lavet en rigtig god video, som viser teknikken, og som du kan se nedenfor.

Indtil videre har jeg kun været i gang med tørbørstning i en uges tid, så jeg kan, naturligt nok, endnu ikke se noget resultat. Men hvis man ser bort fra min espresso med et lille skud soyamælk, så er tørbørstningen nok den mest behagelige morgenrutine, jeg nogensinde har haft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Montenegro: Hele Europas kinderæg