Ny markedsføringslov: Hey dame, hvorfor pludseligt så meget reklame?

Husk din vitamin C i solen

[ Reklame: Indeholder produkt, der er modtaget til test ]

Vi har hørt det fra barnsben: C-vitamin er sundt! Og så slugte vi den lille sure C-vitamin pille, som var så populær i 80’erne (eller var det bare hjemme hos os?)

Men det er faktisk ikke engang løgn. Der har været utroligt mange ting oppe over tid, som vitamin C er sundt for. Det kan helbrede forkølelse, booste immunforsvaret, reducere risikoen for hjertesygdomme … Bare for at nævne nogle få.

Vitamin C er gode antioxidanter, og stort set hele vores krop elsker dem!

Men faktisk er C vitamin også utroligt godt for kroppens største organ: Huden.

vitamin-c-hudpleje-sundhed-skoenhed-solcreme-urbannotes-dk

Det alsidige vitamin hjælper til at holde huden sund og yngre, og så kan vitamin C faktisk også være med til at reparere huden, hvis den er blevet forbrændt eller skoldet, fordi vitamin C er med til at bygge kollagen og til at fjerne frie radikaler, som vi bl.a. oplever, når huden bliver solskoldet.

Det er dog ikke kun, når uheldet er ude, det er en god idé at tænke i vitamin C.

Vitaminet er nemlig også kendt for at have anti-aging egenskaber – igen pga. kollagenboostet, som vi gerne vil have mere af med alderen.

Mange siger faktisk, at kollagen er den vigtigste byggesten, når det handler om at holde huden blød, sund og fri for irriterende ting som pigmentpletter.

Derudover beskytter vitamin C mod solens ultraviolette stråler og kan dermed være med til at forstærke de filtre, som er i din solcreme.

Men hvordan får jeg så de eftertragtede vitaminer, spørger du måske?

Alle tricks gælder! En friskpresset appelsinjuice med jævne mellemrum kan fx være en rigtigt god idé.

I det hele taget er fokus på indtag af vitamin C i mad og drikke (samt evt. kosttilskud) vigtig, fordi du bliver, hvad du spiser – og det samme gør din hud.

Desuden findes der efterhånden en del cremer og sera, som indeholder C-vitamin, og som kan være med til at holde huden blød, sund og pæn udefra.

Jeg har langt fra prøvet dem alle. Dog har jeg for nyligt haft fingrene i bl.a. pHformulas Vita C 24 Hour Cream.

pHformula Vita C er, som navnet måske antyder, spækket med højkoncentreret C-vitamin med 24 timers fugtgivende egenskaber, der øger fugtniveauet med 112 pct. på blot et par timer, og den kan således være lige det, huden har brug for i denne tid, hvor den bliver udsat for sol, som skaber alt det (aldring, tørhed, tristhed, pigmentpletter etc.), som vitamin C kan være med til at bekæmpe.

 Jeg kan afsløre, at pHformula Vita C er en super lækker creme, som fugter rigtigt godt utroligt hurtigt og som, hvilket er utroligt rart om sommeren, trænger nemt og hurtigt ind.

Brug den hver morgen og aften på ren hud, og påfør solcreme ovenpå, når den er trængt ind, om morgenen.

Og skyl så efter med et stort glas appelsinjuice eller en anden god kollagenbooster, som din hud vil takke dig for i længden.

pHformula Vita C 24 Hour Cream forhandles hos professionelle hudplejeklinikker landet over, og appelsinerne til din friskpressede appelsinjuice, finder du i supermarkedet eller på grønttorvet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny markedsføringslov: Hey dame, hvorfor pludseligt så meget reklame?