Pænt termotøj og en rabatkode, der kan mærkes

I Zoo med Dyr CPH

Lørdag var en af de der fantastiske dage, hvor jeg fik den udsøgte fornøjelse af at nyde mit afkoms selskab fra morgen til tidlig aften.

Ikke at vi ikke ofte har æren af at tilbringe tid med hinanden, men det er faktisk ganske sjældent, at vi foretager os noget bare os to sammen en hel dag.

Det var en rigtig mor-søn-dag, og vi greb faktisk hinanden i flere gange i løbet af dagen at sige til hinanden: “Altså, sikken er dejlig dag!”

Vi var inviteret i Zoologisk Have i København af Danefæ og Nature Zoo. Begge havde lidt nyt, de gerne ville fortælle, og det fælles tema var dyr, og derfor var Zoologisk Have også den oplagte scene for lanceringen.

dyr-cph-zoo-koebenhavn-urbannotes-dk

Nature Zoo viste deres mange fine hæklede dyr frem, som Lillemanden faktisk synes er fantastiske, selvom jeg vil vove at påstå, at de måske mest henvender sig til mindre børn. Men han elsker sin Nature Zoo løve og sin blæksprutte, og det kærlighedsforhold skal jeg bestemt ikke stille mig imellem.

Danefæ lancerede deres helt nye mærke, Dyr Cph, som netop er landet på butikshylderne.

Fælles for hele kollektionen er, at inspirationen er fundet i Afrikas mange dyr, og det er der faktisk kommet en rigtig fin kollektion ud af, som, udover de fede dyreprint, også består af virkelig lækre og bløde materialer, som vi kender dem fra Danefæs univers – iøvrigt produceret med samme omtanke, som jeg i hvert fald personligt sætter stor pris på hos Danefæ.

nature-zoo-urbannotes-dk

Mine favoritter i den nye Dyr Cph kollektion er mange, og jeg kunne godt finde på at løbe med flere af de fede panterprint, mens Lillemanden allerede på forhånd havde forelsket sig i elefanten og næsehornet, da vi sad og smugkiggede på nettet inden kollektionsfremvisningen.

Nuvel … Det er jo ham, der skal have det på, og både næsehorn og elefant er da også rigtig fine, selvom det måske ikke havde været mit personlige førstevalg.

Med næsehorn på trøjen og blæksprutte i favnet hele dagen, vandrede vi Zoologisk Have tynd i hinandens selskab. Vi spiste is, drak smoothies, grinede højt, legede isbjørne og besøgte tropehuset hele to gange, fordi lodne edderkopper åbenbart pludselig er drengens yndlingsdyr?!

Iiih, sikken en dejlig dag – og sikken et fedt nyt mærke fra Danefæs hånd!

Tjek evt. Nature Zoos fine hæklede dyr ud her, og Danefæs Dyr CPH kollektion ud her.

dyr-cph-toej-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt termotøj og en rabatkode, der kan mærkes