En måned til Amsterdam og til, at spændingen udløses

[ Konkurrence ] IDUN – nu også som hudpleje

[ Indeholder reklame ]

Vi skal tilbage til foråret 2014, hvor jeg for første gang blev introduceret for det svenske makeup-mærke IDUN Minerals. Det skete som så mange gange før ved, at jeg modtog en lille pakke med presseprøver med håbet om, at jeg havde lyst til at teste det og måske/måske ikke omtale det på min blog.

Jeg husker tydeligt, at designet på makeuppen med det samme fangede min opmærksomhed. Der var ikke mange produkter, for sortimentet var ikke så stort dengang. Men jeg faldt omgående for IDUN Minerals’ historie og for ingredienserne samt, ikke mindst, for IDUN Minerals pudder foundation, som jeg sidenhen har købt adskillige gange, fordi den bare holder hele dagen og er skøn at bruge.

Siden er der gået en lille årrække, IDUN Minerals, som blev lanceret i Sverige tilbage i 2011, er vokset sig stor, og det samme er makeup-sortimentet.

For ganske nyligt har IDUN Minerals så også taget skridtet til at producere hudpleje. Det er der kommet en lille hudplejeserie bestående af i alt otte produkter ud af. Og ligesom makeuppen så er
hudplejeserien også udviklet til at holde selv den mest sensitive hud i balance uden skidt og kanel eller unødvendige ingredienser.

Den nye hudplejeserie fra IDUN Minerals består af mere eller mindre alt det, som man kan ønske til basishudplejen: Et ansigtsserum, en rensemælk, en mousse, en micelle-rensevand, en øjencreme, en natcreme og to dagcremer.

Alle produkterne er milde og indeholder ingredienser, der beskytter og styrker huden, og som i øvrigt er produceret med hensyntagen til miljøet – begge dele noget, som jeg personligt sætter stor pris på, når jeg skal vælge hudpleje. Desuden er alle hudplejeprodukterne fra IDUN Minerals veganske og helt fri for parfume.

idun minerals idun skincare skånsom hudpleje konkurrence urbannotes.dk

Men selvom gode intentioner er godt, så skal produkter naturligvis også virke, hvis de overhovedet skal give mening for pengepungen.

Her er IDUN Minerals heldigvis gået lige så grundigt til værks, som de altid har gjort med makeuppen, og man får dermed nogle produkter, som ikke bare er skånsomme mod huden og miljøet, men som også faktisk holder, hvad de lover.

Jeg har prøvet renseprodukterne fra IDUN Minerals. Måske mest fordi jeg er lidt af en nørd, når det kommer til renserutiner. Og jeg må sige, at jeg er rigtigt glad for produkterne evne til at rense både makeup og dagens efterladenskaber i ansigtet af – og det helt uden, at huden efterlades stram eller tør, hvilket er noget af det, som jeg vægter meget højt i forbindelse med renseprodukter, da jeg er helt ‘allergisk’ overfor, at huden strammer i kanten bare, fordi jeg har renset min makeup af.

Særligt er jeg vild med IDUN Minerals Cleansing Micellar Water, som renser alle slags makeup-rester af, og som med sin praktiske pumpe er så nem at bruge, at selv de mest dovne hudpleje-entusiaster kan være med.

Man kan enten spraye produktet på en vatrondel eller i selve ansigtet, og den lette micelle-rensevand fjerner makeup uden problemer og fugter samtidigt huden i processen, hvilket også gør den oplagt at bruge som ansigtsvand i løbet af dagen, når huden har brug for en opfrisker foran skærmen eller i varmen.

Det mest effektive produkt blandt renseprodukterne i den nye serie må dog være IDUN Minerals Cleansing Face & Eye Lotion, som fjerner selv den mest genstridige (og også den vandfaste) makeup. Jeg har fx en yndlingsmascara, som kan være svær at få ordentligt af, men den forsvinder helt uden as og mas med denne lotion.

Det særlige ved dette produkt er desuden, at det bruges uden vand, og at huden føles helt fugtet og lækker efter brug.

Rensemoussen i serien, IDUN Minerals Face & Eye Mousse, er dog også temmeligt rar, hvis man vil fjerne makeup (igen … også den vandfaste makeup), og hvis man samtidigt vil bekæmpe urenheder uden at udtørre huden, hvilket jo faktisk er det sidste man vil (altså udtørre huden), hvis man bokser med urenheder. Fugt fugt og atter fugt skal der til, hvis huden skal bevares sund.

I den fine hudplejeserie fra IDUN Minerals findes desuden to forskellige dagcremer IDUN Minerals Moisturizing Day Cream til enten tør eller normal/kombineret hud, en fin og fugtgivende Rich Night Cream samt et Rich Moisture Serum. 

Sidst men ikke mindst indeholder serien desuden en temmeligt lækker Moisturizing Eye Cream, der er specielt designet til det sarte øjenområde, og som kommer i en af de der smarte applikatoremballager, som de fleste knus elsker, men som jeg er en klovn til at bruge, og som jeg derfor står og pumper ud på fingerspidserne og dupper let på de trætte øjne morgen og aften for masser af dejlig fugt.

Nu her rundt regnet fire år og mange produkter (samt en helt ny hudplejeserie) senere, må jeg altså konstatere, at jeg stadig utroligt godt kan lide IDUN Minerals. Og ligesom mange af makeupprodukterne er blevet faste favoritter herhjemme, så vil flere af hudplejeprodukterne højst sandsynligvis også fremadrettet få en fast plads på badeværelseshylden, som aldrig kan rumme nok gode renseprodukter.

Er du nysgerrig på IDUN Minerals hudplejeserie, så forhandles hele serien (og sågar på tilbud lige nu) her. (reklamelink)
idun minerals skincare hudpleje urbannotes.dk

Vind hudplejeprodukter fra IDUN Minerals
Er du også vild med IDUN Minerals og/eller milde og effektive hudplejeprodukter til den daglige renserutine, så har du nu chancen for at vinde mine fire favoritter fra den nye IDUN Minerals hudplejeserie.

Præmien består af:

* IDUN Minerals Cleansing Mousse, 150 ml
* IDUN Minerals Cleansing Lotion, 150 ml
* IDUN Minerals Cleansing Micellar Water, 150 ml
* IDUN Minerals Eye Cream, 15 ml

Præmien har i alt en værdi af 726 kr.

For at deltage skal du:
– ‘Like’ indlægget lige nedenfor (på den blå knap)
– Skrive, hvilken renserutine du ikke kan leve foruden i kommentarfeltet.

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Jeg finder en heldig vinder onsdag den 21. marts, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

55 kommentarer

 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Jeg bruger altid en god rensemousse til ansigtet når jeg er i bad og et par gange om ugen en mild scrub 💁‍♀️💁‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Dagcreme og ansigtsolie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle d

  rensning morgen og aften, efterfulgt af kemisk rensning og huden føles ren og til en god fugtighedscreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle d

  rensning hver morgen og aften, brug af kemisk rensning og huden føles ren og rar til en god creme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Graves Petersen

  Dyrker hele hudplejerutinen om fredagen med rens, scrub, maske, og dagcreme.Renser desuden hver aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg renser hud hver morgen og aften i tonicog rensemælk. Herefter smører jeg serum og dag/nat creme på. Jeg kan ikke være foruden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Renser hver aften med enten rens eller scrub. Derefter en serum eller to. Øjencreme og en dejlig creme til natten. Om morgenen står den på en let omgang med Micellar water, serum og creme. Plus en maske eller to i løbet af ugen. Det er først inden for Det sidste år jeg rigtig er begyndt at rejse. Er vild med nye produkter 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Gia Mortensen

  Udover at fjerne øjenmakeup med ganske almindelig makeupfjerner har jeg ingen renserutine – så måske er det på tide at få en?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder som en god idé 😉 Good luck!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Juul Elley

  Jeg renser mit ansigt hver evig eneste aften; rensegel, skintonic, serum og øjencreme. Jeg kan simpelthen ikke gå i seng med nogen form for makeup! Derudover forsøger jeg st huske fugtmaske én gang om ugen.
  Jeg har ikke prøvet nogle af Iduns produkter og ville elske at vinde disse lækre sager ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Er vild med, at du er så grundig! Hader også selv idéen om at gå i seng med et helt beskidt fjæs, som skal ligge og gnide rundt på puden 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg vil ikke undvære min Clarisonic

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Har hørt så meget godt om den! Måske den snart skal prøves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nyboe Pedersen

  Jeg kan ikke undvære min ansigtsvask i badet.
  Det vil være skønt at prøve nogle nye produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Næst efter aften-rens, er vask i badet også min favorit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg renser hver aften med micelarwater på en vatrondel og det er bare rart. Om morgenen bruger jeg vand og vaskeklud og evt. et renseprodukt, men som regel bare vand. IDUN er så lækkert et mærke, jeg ville blive vildt glad for præmien❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia m Hansen

  Vask i lunkent vand og så bagefter en god lækker hudcreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  den lynhurtige – det er desværre ikke noget jeg får brugt nok tid på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Men det kan du så lave om på, hvis du er så heldig at vinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  rensecreme og nat creme om aftenen, serum og dagcreme om morgenen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Jeg renser, bruger skintonic, serum og dag og natcreme hver dag. Efter jeg er rundet + 40 bliver jeg nødt til ikke at springe, da behovet helt tydeligt er der;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Rens er vigtigt uanset alder. Tænker bare, at det ses mere med alderen, hvis man er doven *indsæt abe med hænder for øjnene* 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Dyrker hele hudplejerutinen om søndagen med rens, scrub, fugtmaske, rynkecreme, øjencreme, serum og dagcreme. I hverdagene når jeg ikke maske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene H B

  Åhhh, altså… I hverdagene går det altid lidt stærkt, men der er det min rensecreme der vinder. Søndage derimod (som i dag) er TOTAL plejedag. Så lækkert, og så er der god samvittighed til uden der kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg synes også, det er ok at springe over, hvor gærdet er lavest nogle gange. Så længe man gør noget, så er det trods alt bedre end ingenting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Langkow

  Jeg vasker mit ansigt med en vaskeklud eller en lækker rense olie hver morgen 😇🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Renser min hud morgen og aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg elsker at starte med vaske mit ansigt i lunkent vand, – så mild rensesæbe, – og så koldt vand 🙂 Så føler jeg mig dejlig ren. Afslutter med mild skintonic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Rensning af hud morgen og aften ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg bruger mest en vaske klud eller micellar water

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Er også vild med den gode gamle vaskeklud, altså! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  En opvredet vaskeklud hen over ansigtet om morgenen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Vaskeklud er og bliver bare en favorit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte H

  Jeg fjerner altid makeup inden jeg går i seng, vil gerne have “bar hud” (i ansigtet, tøhø!), når jeg skal sove.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Altid makeup af inden sengetid. Ville så nødigt se min pude, hvis jeg sov med makeup 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  At bruge en vaskeklud et par gange om ugen, hvor huden eksfolieres let 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Så glad for at se så mange vaskeklude i kommentarerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Det må være min rutine med let perling i badet hver morgen.0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Danneris Kristensen og

  At rense mit ansigt morgen og aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Og rense mit ansigt grundigt med rensevand efter en lang dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Må være min tørbørste i kombination med min micellar water

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Uhm! Tørbørste! Den er jeg også fan af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Lind

  Jeg er lidt doven anlagt så micellar er klart en favorit her. Må prøve den nye fra Idun. Den lyder fantastisk! Krydser fingre for at vinde den og de andre produkter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ha ha ha! Det kender jeg alt for godt! Men micellar er virkeligt redningen på de der lidt dovne aftner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned til Amsterdam og til, at spændingen udløses