Mindre modeuge + en stribe favoritter fra sidst

Otte strøtanker om august

[ Indeholder reklame ]

Af alle 12 måneder i løbet af året har august de senere år typisk haft tradition for at være den travleste. Det samme billede tegner sig for denne august måned, som vi allerede næsten er halvvejs igennem, hvilket jeg nærmest ikke har bemærket pga en travl kalender.

Men der er god travlhed, og der er dårlig travlhed. Heldigvis tegner min august til at indeholde lutter gode ting og spænding.

Modeugen er fx netop overstået. Og selvom jeg havde en travl kalender, fordi der også var en del opgaver på mit “rigtige arbejde”, der skulle have fokus, havde jeg valgt kun at bruge min tid på ting, som jeg virkeligt havde lyst til.

Det blev derfor også kun til en yderst fin og hyggelig kollektionsfremvisning med Molo, en fantastisk fin 10-års fejring med MarMar Copenhagen, et hurtigt visit på børnemessen CIFF Kids, et smut på La Glace, som havde inviteret til en smagsprøve på deres macaroons lavet i samarbejde med Petit by Sofie Schnoor samt en middag med nogen af mine yndlingsmennesker fra blog-verdenen.

Jeg tror også, det bliver sådan, jeg kommer til at bruge mine modeuger fremadrettet, så jeg kan have fokus de rigtige steder fremfor at løbe rundt i byen til dette og hint uden for alvor at være tilstede. Lidt men godt!

Selvfølgelig kommer august også til at handle om skolestart. Der er nu allerede gået syv uger, og Lillemandens sommerferie lakker mod enden. Det ville være en underdrivelse at sige, at jeg er spændt på, hvad næste skoleår og 2. klasse vil byde på for ham og os, da alt indtil videre er kastet op i luften fra skolens side.

Men jeg synes selv, at Lillemanden er vokset og blevet mere reflekterende gennem sommerferien. Om han så kan tage det med sig i skolekontekst, der indtil videre har frembragt et barn, jeg ikke helt har kunnet genkende, ved jeg naturligvis ikke. Men jeg satser på, at problemerne med skolen bliver mindre i takt med, at han bliver større.

yoga tchibo copenhagen yoga festival urbannotes.dk

// Der er næsten pakket til Copenhagen Yoga Festival med Yogi Tea. Træningsmåtten, bluse og tights er fundet på Tchibo. Vandflaske er fra bkr, og tasken med Liberty print er købt i Liberty London for år tilbage. Men den er stadig favoritten, når jeg skal afsted med sportsgearet.

Noget af det, der det seneste cirka halvandet år har bragt mig ned i gear, når jeg netop har haft meget om ørerne, som jeg har her i august, er yoga. Mine faste ugentlige yogatimer betyder ganske enkelt alverden.

Selvom yoga betyder meget for mig, så har jeg endnu tilgode at deltage i Copenhagen Yoga Festival. Jeg har godt nok overvejet at deltage i festivalen de seneste par år, men så har jeg ikke fået købt billet, og så er resten ellers historie.

I år er jeg dog inviteret til yogafestivalen, som i mine ører lyder meget bedre end en festival med musik og øl, af Yogi Tea. Så nu er der ingen vej udenom, at jeg skal blamere mig på min yogamåtte sammen med en masse seje yogier på Tiøren.

Eftersom Copenhagen Yoga Festival løber af stablen i hele tre dage og udendørs, har jeg fundet nogle nye ting, som skal med mig på festivalen. Bl.a. en mørkere og mere robust yogamåtte, der kan holde til lidt strabadser, nye lækre og luftige tights til mange timer på måtten samt et gode nye bluser, som kan bruges lag på lag, hvis der bliver behov for det i vejret.

Yogamåtten er lidt til den tunge side, så fremadrettet skal den nok nærmere bruges til træning herhjemme. Men både den og tøjet er oplagt til sådan en omgang festival, hvor man nok ender med at hoppe ud og ind af yogatimer og, ikke mindst, yogastillinger en hel dag. Det hele er endda fundet til en god pris hos Tchibo, der altid er leveringsdygtige i sportstøj og -udstyr til fine priser.

Inden jeg dog skal på yogamåtten, skal jeg igen på briksen hos dygtige pHformula, hvilket er endnu en spændende ting, som august har at byde på.

Som du måske husker, fik jeg foretaget en hud-foryngende behandling hos Beauty Akademiet tilbage i april. Nu er det tid til en opfølgning og et kollagenboost, som hjælper resultaterne på vej. Det er jo en længerevarende ting, som giver resultater over tid, så jeg er meget spændt på, hvordan min hud ender med at have taget imod det hele.

Indtil videre synes jeg, jeg oplever en smule mere fylde. Men min hud har drillet lidt denne sommer pga varmen, alt sveden og mere sved, så det bliver faktisk meget rart, når man ikke skal svede helt så meget hele tiden igen, synes jeg – om ikke andet, så for hudens skyld!

copenhagen pride hayu reality on demand wella urbannotes.dk

// Når vi nu langt om længe skal til Pride, så påtænker vi at give den fuld skrue med regnbuer. Wella er officiel sponsor på Copenhagen Pride, så de har også klædt sig i regnbuer. T-shirten er fra den Molo og en del af den fine jubilæumskollektion, som de har sendt i handlen nu her for at fejre de imponerende 15 år, de har været en del af bl.a. de danske børns og forældres hverdag. Fløjterne er en lille gimmick fra hayu, og de skal helt sikkert med og lave larm!

August byder naturligvis også, som så mange gange før, på Copenhagen Pride i hele byen. Sidste år lovede jeg Lillemanden, at vi skulle deltage i år, fordi han var så træt af, at vi ikke nåede det sidste år pga en børnefødselsdag, der faldt lige oven i paraden. Så nu skal det altså være!

Vi bliver de to tosser, som står og danser med flag og fløjter et sted på ruten her på Frederiksberg 😉

Noget helt andet, som jeg både gruer lidt for og ser utroligt meget frem til, er en hårfjerning sidst på måneden hos The Powder Room her i København. Det er sådan, at jeg med årene, ligesom så mange andre, har fået flere dun på overlæben, og det irriterer mig simpelthen grusomt, hver eneste gang jeg kigger i spejlet.

Jeg har længe overvejet at få hårene fjernet, men nu skal det altså være! Og hos The Powder Room bruger de bl.a. “threading”, som fjerner hårene ved hjælp af tråd og ikke kemikalier. Så selvom det måske niver lidt undervejs i processen (hvilket er det, jeg gruer lidt for), så er det en skånsom metode til hårfjerning, og jeg forventer at gå ud derfra med en overlæbe, der er blød og lige så hårfri som en babynumse! Det bliver intet mindre end fantastisk!

Selvom august er en måned, der byder på en del spændende, sjove og nervepirrende ting, så er det, jeg trods alt bider mest mærke i, at august også er sommerens sidste måned.

Det betyder bl.a. også, at der “kun” er fire måneder til afrejse for vores vedkommende, og jeg kan lige så godt indrømme, at jeg allerede er begyndt at overveje, hvad vi skal have med. Og muligvis, bare muligvis, er jeg også begyndt at pakke rent mentalt …

Inden vi dog når dertil, er der lige en sød mand, som har fødselsdag i morgen. Så Lillemanden og jeg kommer til at stå tidligt op i morgen tidlig for at bage croissanter, koge æg og lave frugtsalat til “far”, og det glæder vi os sikkert mindst lige så meget til, som fødselaren selv gør.

Hav en fortsat dejlig august!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre modeuge + en stribe favoritter fra sidst