'Farlige' Philadelphia med børn

Seks, som kan booste din vinterglød

boost-vintergloed-hudpleje

I takt med at vejret bliver mere gråt, bliver vores hud det desværre også. Den fantastisk glød, som huden ofte får i løbet af sommeren, går, sammen med de lyse timer, fløjten, og vi står tilbage med en hud, som ser kedelig ud.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være, hvis vi vælger de rette makeup- og hudplejeprodukter. Beautyindustrien har nemlig efterhånden knækket koden til, hvordan vi får glød på den kedelige vinterhud med de rette pigmenter og de rette ingredienser.

En af de ingredienser, som er særligt i fokus i hudplejeindustrien er C-vitamin – som i øvrigt også er ganske glimrende at indtage via enten kosten eller kosttilskud i disse måneder. Vitamin C kan nemlig ikke bare sørge for mere glød til huden. Vitaminet kan også være med til at mindske træthed.

Men hvis vi ser på, hvad vi kan gøre udefra, så er disse seks makeup- og hudplejeprodukter gode bud på investeringer i denne kolde og mørke tid, hvis du vil tilføre huden mere glød.

Generelt kan det i øvrigt anbefales at gå på jagt på hylderne med makeup og hudpleje og gå efter produkter, der skilter med at være “illuminating”.

1) pHformula P.O.W.E.R. essence tonic
Fugt og beskyttelse mod udefrakommende faktorer såsom forurening og frie radikaler er essentielt for en pæn og velplejet hud med god glød.

Nyheden pHformula P.O.W.E.R. essence tonic er en skintonic, serum og mist i ét produkt, som bl.a. indeholder et særligt forsvarskompleks af mikroskopiske havorganismer, et effektivt peptidekompleks samt et tredimensionelt fugtsystem.

Sprayen bruges gerne morgen, middag og aften. Den kan sprayes direkte på ansigtet, men, jeg synes, det er rarest at spraye et par sprøjt ud i hænderne, som presses med håndfladerne på ansigtet, halsen og décolleté.

pHformula P.O.W.E.R. essence tonic indeholder i øvrigt anti-age ingredienser, som arbejder på at bremse hudens ældningsproces, vitamin B3, som er med til at lysne og give huden en klar og mere ensartet hudtone, samt polariseret vand, der fugter huden i tre dimensioner.

Et oplagt produkt til mere glød og liv i ansigtet – specielt, hvis huden samtidigt har godt af ekstra meget fugt, hvilket de fleste vist kan nikke genkendende til, at den har, når vi rammer vintermånederne.

pHformula P.O.W.E.R. essence tonic forhandles hos hudplejeklinikker i hele landet.

2) Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Illuminating Highlighter
En god highlighter på den øverste del af kinderne (samt evt. på næseryggen og under brynet) kan gøre utroligt meget, hvis man vil snyde sig til et mere friskt look.

Elizabeth Arden har i den forbindelse skabt en rigtigt god highlighter med lysende partikler, der giver huden en fejlfri finish, som glider let henover huden, og som i øvrigt er meget nem at dosere pga. det lidt særlige design med en lille pude, som man nemt kan duppe fingeren ned på og få den rette mængde highlighter ud på fingrene og dermed kinderne.

Resultatet er et mere sundt look og en god glød.

Skal gløden overføres til resten af ansigtet, kan en lille dråbe Beautiful Color Bold Illuminating Highlighter evt. blandes med dagcremen.

Elizabeth Arden Beautiful Color Bold Illuminating Highlighter forhandles bl.a. hos Magasin.

3) Darphin Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum
I alt 7.000 mikro-indkapslede perler bestående af syv essentielle olier er samlet på 30 ml i Darphins nye Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum.

Olierne stammer fra mandarin, appelsin, neroli, rose, ylang ylang, cedertræ og ingefær, hvilket til sammen giver Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum en helt fantastisk og frisk duft!

Ingredienserne dufter dog ikke bare friskt og opkvikkende, de sørger også for at revitalisere huden, give liv samt gøre huden mere strålende.

For hvert pump serum blandes formlens to faser, serummet fordeles på hele ansigtet, halsen og décolleté (gerne via små tryk og lette spil henover huden med fingrene), og med tiden forbedres hudens cellefornyelse, så huden bevarer sin naturlige glød.

Darphin Lumière Essentielle Illuminating Oil Serum forhandles bl.a. på hudplejeklinikker rundt omkring i landet.

4) Darphin Lumière Essentielle Illuminating Oil Gel-Cream
Vil man arbejde ekstra meget med sin glød, så har Darphin desuden lanceret en ansigtscreme sammen med den nye serum.

Lumière Essentielle Illuminating Oil Gel-Cream indeholder, ligesom serummet, mandarin, appelsin, neroli, rose, ylang ylang, cedertræ samt ingefær og sørger for at revitalisere huden.

Desuden indeholder begge produkter bl.a. hyaluronsyre.

Mens serummet dog trænger ind og arbejder i de dybere hudlag, så vil en creme arbejde og fugte i de mere ydre hudlag, og derfor kan det evt. være en fordel, nu man er i gang med at forbedre sin glød, at kombinere de to produkter.

Darphin Lumière Essentielle Illuminating Oil Gel-Cream forhandles på hudplejeklinikker rundt omkring i landet.

5) Sandstone Scandinavia Blush Pearl
Er man ikke typen, der gør så meget i highlighters, kan en blush med perlemorseffekt også gøre den helt store forskel, når det handler om glød.

Læg den matte blush væk for en stund, og prøv istedet en blush, der giver huden mere liv.

Sandstone, som er et nyt dansk makeupmærke (mere om det på et senere tidspunkt), har bl.a. sørget for en skøn højt-pigmenteret blush med den helt rette perlemorseffekt, som giver liv og glød til huden.

Fordel endelig på både kinder samt let på næseryggen, og hvor der ellers er behov for et skud liv rent visuelt.

Har du i øvrigt sensitiv hud, så er Sandstone, efter sigende, skræddersyet til netop det, fordi makeuppen ikke indeholder hverken parfume eller nogle af de 60 kendte allergifremkaldende stoffer.

Sandstone Blush Pearl forhandles bl.a. online.

6) pHformula VITA C Concentrated Corrective Serum
Serum er en vigtig spiller, når vi taler om at få vores hud til at se sundere ud, og et serum vil desuden optimere effekten af de cremer, vi efterfølgende bruger på huden. Derfor er der endnu et serum på listen.

pHformula VITA C Concentrated Corrective Serum booster huden via C-vitamin og sørger for, at huden ser sundere ud.

Den aktive ingrediens er også her vitamin C, faktisk hele tre typer C-vitamin, som øger kollagenproduktionen. Serummet sørger desuden for mere fugt i en kold tid og giver friskhed til huden.

Udover det særlige VITA C-kompleks består serummet bl.a. af C2C messenger-kompleks, hyaluronsyre samt forskellige peptider (kæder af aminosyrer) og sørger alt i alt for at holde huden frisk, sund og fugtet.

VITA C Concentrated Corrective Serum bruges både morgen og aften.

pHformula VITA C Concentrated Corrective Serum forhandles hos hudplejeklinikker.

Hvis du i øvrigt vil arbejde med at få mere glød i huden, kan det desuden anbefales at lave “lidt gymnastik” på huden. Tørbørstning, massage samt det at massere hudplejen godt (men let) ind samt spille klaver på huden med fingerspidserne, er gode måder, hvorpå huden holdes i gang og får mere liv.

Derudover er det, som altid, vigtigt at holde huden ren og altid huske at vaske makeup og andet snavs af huden inden sengetid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Farlige' Philadelphia med børn