AllergyAward: Og de nominerede er...

Skat, ser mit ansigt ekstra godt ud i den her hårfarve?

[ Sponsoreret indhold ]

Nu har vi de seneste år talt en hel del om contouring i makeup-verdenen.

Det er svært at forestille sig, at det indtil for blot et par år siden var et ord, som ikke særligt mange af os kendte.

Men så fik en vis familie med efternavnet Kardashian adgang til Instagram, og så skal jeg love for, at contouring kom på alles læber – og i resten af deres ansigter.

Ikke nok med at contouring har været meget omtalt. Der er også blevet lanceret bølger af makeup-produkter, der kan hjælpe os med at lægge de helt rigtige skygger i ansigtet, som fremhæver de helt rigtige ting. Og så har contouring delt vandene. Nogle elsker det, andre hader det!

Og så er der alle os, som ikke helt kan se idéen med det, fordi vi måske bare har lært at leve med, at vi nu engang ser sådan ud, som vi gør, og vi derfor blot holder os til de mere simple makeup-teknikker, der ikke kræver hverken atten forskellige produkter eller halvanden times tid foran spejlet hver morgen!

Men hvad nu hvis man, istedet for at stå og blende makeup en hel morgen, kunne lege med contouring som en lidt mere længerevarende ting?

Og det kan man faktisk! Lige nu er contouring af ansigtet ved hjælp af hårfarve nemlig noget af det nye i beautyland.

urbannotes-dk-haarfarve-wella-contouring

Hårcontouring fungerer på den måde, at man, istedet for at arbejde med skygger i ansigtet, arbejder med skygger i håret og på den måde fremhæver de ting, som skal fremhæves, og (måske) drager mindre opmærksomhed til det, som skal fremhæves knap så meget.

Et af de brands, som har arbejdet særligt meget med den metode, og som har udviklet specielle hårfarver til contouring, er Wella, som ved hjælp af bl.a. deres Wella Illumina hårfarver har været med til at booste trenden omkring, at man kan bruge contouring i håret. (Se evt. mere om Wellas contouring her.)

For nyligt var jeg inviteret ind til de dygtige mennesker hos frisørsalon Sacoi København for at prøve netop contouring ved hjælp af hårfarve.

Og eftersom jeg tidligere har siddet hårmodel i utroligt mange år, og jeg derfor på ingen måde er bange for at prøve noget nyt, gav jeg frisøren helt frie hænder til at gøre, hvad hun mente, der ville give et resultat, som på bedste vis ville fremhæve mine træk.

Nu er contouring nemmest at arbejde med, hvis man har minimum skulderlangt hår, fordi håret så indrammer ansigtet.

Så havde jeg haft længere hår, havde frisøren arbejdet med, at jeg optisk skulle have mere fylde på bl.a. min meget lange og smalle hals, og hun kunne på den måde have skabt mere ligevægt i udtrykket.

contoruing-wella-haarfarve-urbannotes-dk

Men eftersom mit hår er ret kort, så satte hun sig i stedet for at få mine øjne til at stå mere frem med en mørk farve (helt mørkebrun med et rødligt skær) i nakken og på hele bunden af håret (også i bunden af pandehåret), mens hun gjorde toppen mere let med en lysning i striber kombineret med min egen forholdsvis lyse hårfarve. Og til sidst en Wella Glossing på toppen.

På bare små tre timer fik frisøren altså, med hjælp fra hårfarver fra Wella, kreeret et helt andet look end det, jeg kom ind med. Og jeg har faktisk fra første færd været helt vild med det!

contouring-wella-haarfarve-frisoer-saco-urbannotes-dk

Ikke nok med at jeg faktisk synes, at mine øjne træder mere frem, så giver det også et ret let og lækkert udtryk, når man sådan bliver helt mørk i bunden til en forandring.

Men bedøm selv på billederne – og se venligst bort fra, at jeg har næsten sorte hår overalt i ansigtet efter klipningen. Jeg fandt en hel dusk i ørerne, da jeg kom hjem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AllergyAward: Og de nominerede er...