Yderst effektiv micellar-nyhed - oven i købet til sart hud

Ti tilfældige, der oser af sommer feel-good

[ Reklame – indeholder produkter modtaget til test samt reklamelinks ]

Det kan ikke komme bag på nogen: Jeg ELSKER sommer!

Sommeren er min absolutte yndlingsårstid, og jeg kunne godt bare leve med, at det var lige netop den årstid året rundt. Måske derfor jeg også har for vane at forlade Danmark om vinteren, hvor jeg faktisk på ingen måde synes, det er sjovt at være til.

Den danske sommer har dog haltet en smule bagud lige i år. Hvilket er super tarveligt. Jeg satser dog på, at vi tager revanche i august … Ja, man har jo lov til at håbe!

I mellemtiden synes jeg dog, at vi skal omgive os med skønne ting og sager, som oser af sommer, og som nok skal få sommerhumøret op i gear – regn på ruden eller ej.

Jeg har til inspiration samlet ti lækkerier, som for mig lugter langt væk af sommer, pause, skønne dufte, en tur på stranden, det fine sommerlook og sommerferie.

sommer urbannotes.dk beautyblog boganmelder

Ti tilfældige, der oser af sommer

Friske bananer til håret
The Body Shop har sat bananer på menuen, og det er der kommet et par skønne, sommerlige produkter ud af. Banana Truly Nourishing Shampoo og Banana Truly Nourishing Conditioner giver dejligt blødt hår, og så bliver ens indre banan-fan ekstra glad.
The Body Shop Banana-serien forhandles her.

Oplagt mascara til sommerferien
Eyeko London Black Magic Mascara er mascaraen, du vil have med på ferie, have på i en dansk regnbyge og bare i det hele taget eje. For det første er det en super god mascara, som giver et godt resultat. Men det, der gør Eyeko London mascaraen ekstra likeable, er, at den nemt kan vaskes af med varmt vand. I koldere vand er mascaraen derimod vandfast. Og så gør tube-designet det desuden nemt at klemme lidt mere ud af sin mascara.
Eyeko Black Magic Mascara forhandles her.

Diskret lipliner til de fine sommerdage
Sommer en sæsonen, hvor mange af os skruer godt og grundigt ned for brugen af makeup. Men ved blot at give læberne lidt farve, kan man nemt komme til at ligne en million alligevel. Her kommer de fine lipliner fra IDUN Minerals ind i billedet, fordi de findes i diskrete nuancer, som er lige til at tegne læberne op med. Dernæst lidt læbepomade eller lipgloss. Haps! Tag eksempelvis et kig på farven “Bibi”. Den er altså fin!
IDUN Minerals Lipliner forhandles her.

40 x i bad med 100 ml
Tænkt på miljøet – også i sommermånederne! Yves Rocher har lanceret en genial lille serie med shower gels, hvor produktet er så koncentreret, at du faktisk kan gå i bad 40 (!!) gange med blot en lille flaske på 100 ml. De små Gel Douche Concentré fra Yves Rocher er oplagte i sommerferiebagagen, hvis I vil spare på pladsen, men også et godt valg, hvis man vil tage hensyn til miljøet – og pengepungen, for de koster lige nu blot 39 kr.
Yves Rocher koncentreret brusegelé forhandles her.

Skøn duft til hænder og krop
Og apropos gode dufte, så er Mádara Infusion Blanc Moisture soup gået hen og blevet lidt af en favorit på vores badeværelse. Den dufter nemlig mildt, vildt sommerligt og fint, og så kan den bruges til både hænder og krop, som begge dele efterlades super bløde.
Mádara Infusion Blanc Moisture Soap forhandles her.

Smuk serum
En let og effektiv serum til sommeren er et must. Den skal naturligvis stadig fugte helt ind til knoglen, men den skal hellere ikke fedte for meget, og så må den gerne indeholde alle de gode vitaminer (bl.a. det gode C-vitamin, som du kan læse mere om her), som gør ekstra godt i huden. Her er Smuk Vitamin Booster Serum et oplagt valg. Det skønne serum vandt desuden for nyligt Danish Beauty Awards – og jeg er overbevist!
Smuk Vitamin Booster Serum forhandles her.

Sommerduft i håret
Parfume på huden er for mange af os no-go. Parfume i håret derimod er super godt af flere årsager. Bl.a. holder dufte i håret noget længere, end når vi sprøjter dem på huden. OG vi undgår i højere grad den åbenlyse risiko for parfumeallergi. Man kan bruge sin almindelige duft i håret, men man kan også hoppe på den friske og sommerlige hårduft: Collection Été Perfumed Hair Mist fra Yves Rocher. Den dufter skønt og mild og efterlader ikke en dufthjelm.
Collection Été parfumeret hårmist forhandles her.

Livlige makeup-pensler
De fleste makeup-pensler er holdt i lidt kedelige, grå, sorte eller metallic nuancer. Men Real Techniques er gået i en helt anden grøft og har lanceret alle typer pensler til makeuppen i alskens super skønne farver, som man kun kan blive i godt humør af – også langt ud over sommeren.
Real Techniques by Sam & Nic forhandles her.

Skru ned og op for metallic
Et andet tip til at få det dugfriske sommerlook uden for meget makeup er at skrue op for gløden på bl.a. øjne og kindben. Det gøres nemt med en øjenskygge og en highlighter. Men må nuancen gerne holde til lidt vand og sved, og vil du pakke let, så prøv evt. at gribe en af de fine nye Revlon ColorStay Creme øjenskygger, som findes i de skønneste metallic farver. Bare et par dup hist og pist, og du er rigtigt godt kørende dagen lang.
Revlon ColorStay Creme Eye Shadow forhandles her.

Den gode, søde og lidt bitre livserfaring
Sidst men ikke mindst hører en god bog sommeren til! Og jeg kan kun give min bedste anbefaling til “Sødbitter” af forfatteren Stephanie Danler. Det er en af den slags bøger, som man ikke helt kan lægge fra sig, fordi man både frydes og væmmes lidt ved den på én og samme tid. Men læseværdig er den, og så egner den sig godt til en stille dag i haven eller på stranden, fordi den er letlæst.
Sødbitter af Stephanie Danler er udgivet af Lindhardt & Ringhof og forhandles her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yderst effektiv micellar-nyhed - oven i købet til sart hud