Julens dufte hos The Body Shop - nu med en hjælpende hånd til skovene

Vind: Efterårets bedste rejseledsagere

[ Indeholder reklame ]

De fleste af os er vist trukket i efterårstøjet, den lune frakke og måske endda også huen. Jeg er personligt ret vild med efteråret, når solen skinner, luften er sprød, og træerne bliver gyldne i farverne.

Og om et par uger kan mange sågar stemple ud og nyde en velfortjent efterårsferie. Vi er ikke så heldige, at vi skal afsted. Men vi har dog planer om at samle kastanjer og nyde efterårets særlige sysler, når kalenderen endelig står på efterårsferie, og vi kan geare lidt ned.

Selvom vi ikke selv skal afsted på ferie, så vil jeg alligevel tippe om et par af efterårets bedste, som du vil overveje at tage med på årets efterårsferie. Jeg pakker altid selv begge dele – uanset om jeg er afsted for et par dage eller flere uger. Og begge dele kan du vinde nedenfor, så du ikke mangler noget, når du rejser ud i verden i løbet af efteråret.

Først og fremmest så spiser jeg mælkesyrebakterier som kosttilskud hver dag året rundt. Og når jeg er på ferie skifter jeg mine daglige kosttilskud med mælkesyrebakterier ud med en særlig rejseudgave, så min mave også har det godt og rart, selvom jeg sidder et sted i udlandet.

Særligt i udlandet, hvor de har mange fremmede bakterier (såsom i Asien, Egypten, Tyrkiet og den slags lande) er det altid en god idé at spise mælkesyrebakterier fra nogle dage før afrejse og gennem hele ferien. Vi har (7-9-13) aldrig oplevet “feriemave”, når vi har spist mælkesyrebakterier på rejsen, så vi rejser derfor aldrig uden. Der er nemlig ikke meget, som kan ødelægge en ferie mere end en omgang ærgerlig ferie-diarré!

vind konkurrence nunoo taske gennemsigtig see through bag lactoclear rejsesæt hudpleje duolac mælkesyrebakterier urbannotes.dk

Det særlige ved Duolac Rejse 2-i-1, som er de mælkesyrebakterier, vi altid har med os på rejsen, er, at de har en patenteret dobbelt-coating, der sørger for, at mælkesyrebakterierne rent faktisk kommer frem i tarmen, hvor de skal virke, og de gør således, at maven holdes på rette kurs.

Samtidigt kan Duolac Mælkesyrebakterierne til rejsebrug spises af hele familien (fra 3 år), idet det er tyggetabletter, der smager af ananas. Og som bonus har de stop-funktion, hvis uheldet alligevel skulle være ude.

Noget helt andet, der er uundværligt i både hverdagen og på rejsen, er gode og milde hudplejeprodukter, der holder huden sund og pæn – også på rejsen.

Jeg bruger ofte tre-trinsserien fra LACTOClear, fordi det er ukompliceret, fordi produkterne er milde og holder min hud pæn, og fordi de virker ift. at holde evt. urenheder på huden væk.

Active Cream fra LACTOClear er faktisk lidt af et mirakelprodukt, når det handler om at fjerne en uønsket bums (ikke at der findes ønskede bumser, tænker jeg …) Hvis bare man bruger cremen på urenheden nogle gange, så forsvinder bumsen, inden den overhovedet har haft muligheden for for alvor at vise sit irriterende ansigt.

Derfor bor LACTOClear Active Cream også fast på min badeværelseshylde – og i min toilettaske, når jeg rejser. Så er jeg ligesom på den sikre side, selvom jeg måske holder ferie et sted med meget sol og varme, hvilket altid får min hud til at blomstre lidt ekstra op.

vind konkurrence nunoo taske gennemsigtig see through bag lactoclear rejsesæt hudpleje duolac mælkesyrebakterier urbannotes.dk

VIND EN BUNKE PERFEKTE REJSELEDSAGERE

Du kan blive den heldige vinder af det perfekte rejsesæt til efteråret – alt sammen pakket ind i den skønneste (vand- og sandtætte) lyserøde Núnoo taske.

Præmien består altså af:

En Duolac Rejse 2-i-1 pakning med 30 tyggetabletter

Et LACTOClear rejsesæt med ansigtscreme, ansigtsvask og scrub

En Núnoo taske i lyserød


For at deltage skal du:

“Like” indlægget på den blå knap nedenfor

Fortælle om, hvor din drømmerejse går hen

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Jeg finder en heldig vinder søndag den 7. oktober, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen. 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

46 kommentarer

 • Céline

  Jeg drømmer om Japan!!!! Det har jeg gjort i så mange år, forhåbentlig lykkes det næste år 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lige nu er min drømmerejse New York, det er en by, som jeg ugentlig drømmer om- næste år går den drøm forhåbentlig i opfyldelse 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nicoline

  Australien er min drøm ! 🙂
  -Alt er så fremmed og spændende der

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Australien er det skønneste land! Så afsted med dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg har altid drømt om et krydstogt (gerne til Caribien), men det bliver nok ikke til noget de næste mange år..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Pedersen

  Maldiverne og sydstaterne i USA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Azorerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Min drømmerejse går til New York – jeg rejser om en uge og ih hvor jeg glæder mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min drømmerejse går til Australien

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det kan jeg virkeligt godt forstå 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Min drømmerejse lige nu går til Afrika på safari.
  Det er en oplevelse jeg godt kunne tænke mig at give mine børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder også dejligt! Og jeg er af den faste overbevisning, at børn bliver så utroligt kloge af at se og opleve verden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • eva fürst

  Min drømmerejse lige nu går til Marokko med fascinerende smukke farver og kultur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg vil SÅ gerne opleve Marokko! Snart!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Jeg har aldrig været ude og rejse men er inviteret på en tur til Spanien så det må i første omgang være min drømmerejse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M

  Min drømmerejse har altid været et svært valg, men jeg tror jeg må sige Antarktis og Norilsk i Rusland – fordi det virkelig er drømmedestinationer som ikke er bare lige at komme til

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg ville måske heller ikke kunne svare definitivt på mit eget spørgsmål 😉 Der er mange steder i verden, jeg stadig drømmer at se og opleve. Men man må jo starte et sted. Men dine drømmedestinationer må siges at være helt særlige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg drømmer om New Zealand og Australien… Jeg holder efterårsferie med børnene. Vi har ikke de store planer udover at besøge familien nogle dage og så et smut over grænsen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg forstår så udmærket Australien som drømmedestination. Det er, for mig, det mest fantastiske land at besøge! Og om New Zealand er rejsen værd, kan jeg heldigvis snart afsløre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Langkow

  Nepal helt sikkert 🙏🏽😘📿

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Nepal skal jeg også klart besøge på et tidspunkt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min drømmerejse indeholder helt klart turkisblåt vand, sol, nye og spændende kulturer. Imens jeg drømmer videre skal dette års efterårsferie tilbringes hjemme, med mine børn UDEN planer. Det vil sige, vi gør hvad vi har lyst til. – Sover længe, læser bøger (for mit vedkommende), nyder efterårets farver og ikke mindst hinandens selskab ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   En efterårsferie hjemme lyder også fantastisk! Vi skal det samme <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Til Thailand eller Maldiverne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Begge dele står også på min bucket list 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det er faktisk en af de få græske øer, jeg stadig har tilgode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Åhh gensyn med Laos ville være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Laos skal jeg også klart opleve på et tidspunkt. Argh! Min drømmerejseliste er lang!! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Drømmerejsen må være til Maldiverne. Duolac har også hjulpet mig på ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Godt at høre. For os er Duolac også et must på rejsen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Stage

  Uha drømmer om så mange steder både kolde og varme, men lige nu ville jeg gerne til Thailand og se den fantastiske natur og smage den fantastiske mad!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Vi skal klart også spise os igennem Thailand på et tidspunkt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min drømmerejse går til Peru, med min kæreste som er derfra. Vi drømmer om at være der i en måned sammen med hans familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Peru står også på vores liste. Someday …! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min drømmerejse går til Peru, med min kæreste. Han er oprindeligt fra Peru, og vi drømmer om en rejse af en måneds varighed dertil for at være sammen med hans familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc//petittruc1981

  Ligenu sukker jeg mest efter en skiferie sydpå, men den må jeg kigge langt efter med bebs i maven. Sidstnævnte har i den grad gjort at min hud er blomstret – og det kunne da være fantastisk hvis noget probiotika både indvortes og udvortes kan gøre en forskel for huden 🍀🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Du må lære bebs at stå på ski hurtigst muligt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lana

  Åh, der er mange!! Men hvis jeg blev milliardær i morgen skulle jeg til Australien som jer 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ha ha! Det kræver heldigvis ikke milliarder 😉 Pfew!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Min drømmerejse lige nu er til Abu Dhabi om et par uger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min drømmerejse går til underskønne Wales <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det skulle også virkeligt være smukt! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Drømmer om, at rejse til Maldiverne. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det der turkisblå vand ser også fantastisk ud! 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julens dufte hos The Body Shop - nu med en hjælpende hånd til skovene