Amsterdam med børn

Vitaviva – Kan man blive rynkefri på blot en måned?

[ Sponsoreret indhold – produktet er modtaget til test ]

vitaviva-wrinkles-away-test

Kan man blive rynkefri på blot nogle få uger? Jeg ved det ikke! Men jeg synes, det er værd at finde ud af.

Derfor er jeg også sprunget ud i et lille eksperiment med et kosttilskud, der hedder Vitaviva Wrinkles Away.

Ifølge dette bør jeg nemlig allerede kunne se en effekt på min hud på 1-2 uger, og hvis jeg ved at spise et par piller hver morgen sammen med min morgenmad og et stort glas vand kan blive de begyndende rynker kvit, ja så er jeg da helt med på at give det et forsøg!

Wrinkles Away fra Vitaviva er et ganske almindeligt kosttilskud, så der er sådan set ikke noget hokus pokus ved det – eller nogen fare forbundet med det for den sags skyld.

De små (nå ja, lad os bare sige, at de faktisk er ret store) piller indeholder således en stærk kombination af næringsstoffer, der til sammen bidrager til at fremme både sundere hud og hud, der ser yngre ud. De indeholder bl.a. kollagen, som er det vigtigste protein i bindevæv, samt det efterhånden velkendte hyaluronsyre, som man også finder i langt de fleste anti-age produkter til at smøre på huden.

Om Vitaviva Wrinkles Away virker, er jeg meget spændt på! Jeg har blot taget pillerne i en lille uge nu og kan vist ikke se en effekt. Men håbet er lysegrønt og min hud klar til foryngelse, så jeg ser frem til at poppe et par piller igen i morgen tidlig.

Vitaviva Wrinkles Away forhandles online på Vitaviva.com til vejl. pris på 298,66 kr. for 60 kapsler.

vitaviva-wrinkles-away-kosttilskud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amsterdam med børn