I anledningen af nordisk vaffeldag ...

Jeg har stemt, nu er det din tur

Når jeg om rundt regnet tre uger sætter mig på et fly mod Amsterdam, er det for at høre om den seneste nye viden inden for allergier og allergifremkaldende stoffer.

Det er dog også for at hylde de fine, gode og hudvenlige produkter, som deltager i dette års AllergyAward og, naturligvis, særligt hylde dem, som ender med at vinde i de forskellige kategorier.

Jeg har, som du måske ved, testet produkterne i kategorien ‘Best Skin Friendly Product Chosen by the Consumers’.

Ialt 77 produkter inden for hudpleje, hårpleje, makeup og husholdningsprodukter var indstillet i kategorien og nu hvor jeg og de øvrige dommere har afgivet vores stemmer, så er det blevet til i alt syv produkter, der er gået videre, og som altså har chancen for at løbe med prisen i kategorien.

Herudover skal der deles fem øvrige priser ud på dagen: Best Skin Friendly Product for Household, Best Skin Friendly Product for Women, Best Skin Friendly Product for Institutions/Professionals, Best Skin Friendly Product for Children og Best Skin Friendly Product for Men. Alle med et væld af spændende produkter på listen over nominerede.

Nå men … jeg har jo for nyligt stemt på de produkter, som, jeg synes, fortjener at vinde. Og jeg ved også godt, hvilke produkter, jeg kommer til at heppe særligt på den 16. april i Amsterdam, når vi sidder og venter på afgørelsens time, omend det ikke just har været nemt at vælge favoritterne iblandt rigtigt mange gode produkter.

Lige nu har jeg dog ingen indflydelse på udfaldet overhovedet.

Den afgørende stemme har forbrugeren (aka. dig) nemlig, og det er derfor tid til at stemme på, hvilket af de syv produkter, der er gået videre i kategorien ‘Best Skin Friendly Product Chosen by the Consumers’, der faktisk skal vinde og løbe med prisen i Amsterdam.

allergyaward allergycertified skinfriendly skincare urbannotes.dk

De nominerede i kategorien “Best Skin Friendly Product Chosen by the Consumers” er:
(Tryk dig evt. videre til mere info om det enkelte produkt)

Aurora Dionis Aloe Gel
Hevi Bodysugaring
Nilens Jord Mineral Foundation Compact
O-moi All-in-one Balm
RÅ Skincare Favn the Silk Cream
Sandstone Pressed Mineral Foundation 
Squalan Facial Oil Moisturizer

 

Du finder afstemningen til AllergyAward 2018 her. *

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I anledningen af nordisk vaffeldag ...