Når den gode kop skal være endnu bedre og nemmere at tilberede

Corona-tid, hjemmekontor og mit bedste tip til streaming lige om lidt

[ Indeholder reklame ]

Jeg ved ikke med dig. Men jeg har lukket sådan lidt ned lige nu.

Altså ikke for computeren, for jeg arbejder naturligvis stadigvæk. Men for det der med at gøre alle de ting, jeg ellers plejer at gøre. Med den her kære corona-krise er hverdagen bare vendt på en tallerken.

Vi skal ikke op kl. 6.30 for, at barnet skal afsted i skole. Jeg skal ikke transportere mig til kontoret, fordi det har været lukket ned i nu snart tre uger. Vores vasketøjskurv bugner ikke og flyder ikke ud over kanterne (faktisk er den næsten tom – hele tiden), fordi vi pludseligt med god samvittighed kan sætte en vask over, når der er tid til det, og det er der jo hele tiden. Vi har også konstant utroligt friske og rene håndklæder, fordi de hænger til tørre på altanen. Og vi har ikke bestilt take-away i lang tid, fordi vi pludseligt har både tid og overskud til at lave mad. Masser af mad …

Til gengæld er skabe og skuffer næsten støvsuget for snacks, fordi man spiser konstant, når man er tre mennesker hjemme – hele tiden! Det er godt, at træning pt ikke er noget, man skal klemme ind mellem diverse logistiske udfordringer. Man gør det bare, når tiden og lysten er der.

Ja, den her “corona-tid” giver i sandhed en helt anderledes hverdag, end den vi er vant til!

urbannotes.dk_kaffe_hayu_corona_hjemmekontor_oyoy design kop_the justice project hayu relaity tv

Som nævnt, så arbejder jeg hjemme. Noget jeg ellers sjældent gør, fordi jeg fungerer bedre med at forlade hjemmet og være fokuseret på arbejde og kun arbejde. Men i disse tider har man ikke rigtigt et valg. I hvert tilfælde synes jeg, det er vigtigt at bakke så meget som muligt op omkring, at vi skal blive hjemme og dermed ikke vimse rundt på et kontor – hvis altså vi kan undgå det. Og det kan jeg jo. Omend jeg er pænt træt af at sidde delvist i vores sofa, delvist ved spisebordet og delvist på gulvet og forsøge at arbejde lige så effektivt som normalt.

Det er ikke altid, det lykkedes … Så er det sagt.

Selvom den her tid på mange måder er både anstrengende, trættende og frustrerende, så bør vi på den anden side også nyde, at vi er nødt til at bremse bare lidt op for en kort stund (og forhåbentligt bliver det kun en kort stund endnu).

Vi har faktisk mulighed for at være sammen som familie. Noget vi ellers kun har, når vi er på ferie.

Fx kan Lillemanden hjælpe med at lave aftensmad, hvilket han ellers sjældent har tid til, og vi kan gå en lang tur midt på dagen for lige at få strukket den krop, som har nogle utroligt dårlige arbejdspositioner lige i øjeblikket!! Når vi ikke lige laver skolearbejde og arbejder, så tilbringer vi tid sammen. Laver yoga, spiller brætspil, laver mad, rydder op, ser en film og taler sammen.

Hvis altså man ser bort fra sygdom, øget arbejdsløshed og det, som, jeg personligt tror, bliver finanskrisen 2.0, så er der altså også et lille lysglimt ved den her corona-tid, og det er, at vi er nødt til at bremse op. Og det, tror jeg, sådan set er meget sundt.

urbannotes.dk_kaffe_hayu_corona_hjemmekontor_oyoy design kop_the justice project hayu relaity tv

Hvis jeg så lige til sidst skal give det, som, jeg synes, er krisens bedste streaming-tip, så husk, at der på mandag er global premiere på “Kim Kardashian West: The Justice Project”! Noget, jeg personligt har glædet mig til, og som jeg ikke vil gå glip af. Noget, som jeg, qua at jeg alligevel er hjemme hele tiden, kan nyde i ro og mag og helt sikkert med både kaffe og chokolade!

Jeg glæder mig vildt til at se Kim Kardashian i en helt ny rolle. Og med al den omtale af hendes korstog for retfærdighed i det amerikanske retssystem, tænker jeg, det bliver vildt interessant at følge.

I Danmark kan “Kim Kardashian West: The Justice Project” ses på hayu som det eneste sted. hayu giver til gengæld en måneds gratis streaming til nye brugere, så der er ingen undskyldning for ikke at gå i hi i påskeugen med en god dokumentar (The Justice Project varer to timer, så der er rig mulighed for at smække stængerne op og bare nyde!)

Jeg håber, du selv holder skruen i vandet derude (som man siger). Og så hepper jeg ellers på, at danskerne opfører sig pænt i køen til genbrugspladserne, i supermarkedet, på gaden og derhjemme i den kommende tid, så hverdagen kan normaliseres igen med små skridt. Vi ses på den anden side!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når den gode kop skal være endnu bedre og nemmere at tilberede