Tre nemme måder til variation i din chiagrød

Det der lille suk mellem mandag og onsdag

Garfield hader mandage. Det gør jeg heldigvis ikke, for jeg kan godt lide mit job, hvilket er meget heldigt, når jeg nu selv har været med til at forme det. Det ville være ærgerligt at være sin egen chef, hade sit job og ikke gøre noget ved det, ikk’?!

At hade er også et stærkt ord. Men hvis jeg nu skulle hade en ugedag, så ville det officielt blive tirsdag, der fik titlen som hadedagen.

Jeg har ikke altid hadet tirsdag, bevares. Det er en dag som en hvilken som helst anden. Vi står op, tager i skole og på job, kommer hjem, læser den obligatoriske halve time, laver mad, vasker tøj, spiser aftensmad, rydder op, smører madpakker, putter og falder døde om i sofaen.

sinnerup vanløse urbannotes.dk

// Billedet er fra en event, jeg var til i morges, hvor jeg tilbragte en kort stund i Københavns nye livsstilsmekka med en række søde journalister, masser af pyntepuder, kaffe og croissanter. Så på den måde startede tirsdag faktisk slet ikke så tosset.

Gennem de seneste uger har der dog sneget sig endnu en lille brik ind i dagligdagens puslespil.

Lillemanden går til gymnastik efter skole. Han skal være der omklædt kl. 17 og er færdig igen kl. 18, hvorefter han skal have tøj på, lige tale færdig med de andre drenge, og så skal vi ellers cykle hjem og lave mad.

Her til aften var kl. 18.38, da vi trådte ind ad døren. Og på det tidspunkt er jeg altid mere færdig end færdig. Men der skal naturligvis stadig mad på bordet, læses og smøres madpakker.

Det efterlader mig med en følelse af, at jeg slet ikke rigtigt har oplevet dagen. At jeg ikke har lavet andet end pligter, og at jeg ikke har nået at puste ud og være i nuet.

Nå men gymnastiksæsonen slutter jo engang i april med en stor gymnastikopvisning, så der er kun knap et halvt år til, at jeg får mine tirsdage tilbage i deres oprindelige form igen.

Og jeg kan i mellemtiden glæde mig over, at Lillemanden i det mindste lader til at synes, det er skægt at gå til gymnastik, og at han får knyttet en masse relationer til de andre drenge på holdet og får sved på panden samtidigt.

Hvordan visse forældre dog kan holde til at have børn med fritidsaktiviteter flere gange om ugen, forstår jeg faktisk ikke. Hatten af for jer!

Når tirsdag i øvrigt er min hadedag, så er onsdag nok mine favoritdage (hvis ikke vi tæller lørdage og søndage uden planer med). Skolen har nemlig ikke kunnet få Lillemandens skema til at gå helt op, så han er begyndt at møde kl. 9.10 om onsdagen, hvilket betyder en rolig morgen med mulighed for at snooze en ekstra gang og for at nyde morgenmaden i ro og mag, mens vi sludrer og sladrer om alt det, som vi ikke har nået at drøfte i løbet af hadedagen.

Og apropos morgenmad så tjek evt. de morgenmadsforkælelser, jeg lagde op her til morgen. 

Sov sødt!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre nemme måder til variation i din chiagrød