Vinterklar på de fire vigtigste områder

Ekstravagante favoritter, hverdagsluksus og gode rejsestørrelser

[ Indeholder reklame ]

Ekstravagante vaner kan være meget godt. Det er den der hverdagsluksus, som man sætter ekstra pris på, og som nogle gange kan gøre, at man bliver lidt ekstra glad.

Nogle af mine dyreste vaner ligger i mine skønhedsrutiner. Jeg bliver lidt ekstra blød i knæene, hvis hudpleje er særligt lækker, hvis makeuppen er fint pakket ind, og hvis tingene bare fungerer.

Blandt mine hverdagsfavoritter er bl.a. nogle stykker fra det japanske beautybrand Sensai.

Det er produkter af høj kvalitet, som bare virker hver gang, og som giver den der særlige følelse af forkælelse, som tilfører hverdagen det lille ekstra.

Sensai er da også kendt for at have produkter, der godt nok er i den dyrere ende, men som også virker, og så har folk (inkl. jeg selv) ikke noget imod at spendere lidt ekstra.

Inden jeg selv havde stiftet bekendtskab med Sensai, og jeg hørte venner og bekendte skamrose nogle af produkterne, tænkte jeg lidt: “Pff, what’s the fuzz about?!”

Men nu, hvor jeg kender en del af produkterne og bruger flere af dem i hverdagen, er jeg faktisk også en af dem, der prakker venner og bekendte produkterne på med alskens ros og anbefalinger.

sense limited edition goodiebox urbannotes.dk

For nyligt fandt jeg så ud af, at Sensai står bag den seneste limited edition Goodiebox. Her er altså mulighed for at prøve nogle af de lovpriste produkter fra Sensai til en særlig pris.

Selvom Goodiebox ellers er et koncept, der er baseret på overraskelser med fokus på beauty, så ved man præcis, hvad man får i deres limited edition æsker.

I Goodiebox by Sensai, der har fokus på den såkaldte Saho-rutine, får man således mulighed for bl.a. at prøve et par af de lækre renseprodukter med et indhold af silke, som Sensai er så berømt for: Silky Purifying Cleansing Oil, som fjerner makeup og renser i dybden, samt Silky Purifying Creamy Sopa, der fjerner døde hudceller og snavs fra huden. Det er altså dobbelt op på luksus-renserutine.

Desuden indeholder boksen det oplagte kit til at fugte tør hud: Cellular Performance Lotion Moist, der fugter ansigtet på et splitsekund, samt Cellular Performance Emulsion Moist, der lægger sig på huden som et fint og fugtgivende lag.

Herudover indeholder kittet også Sensais fine Cellular Performance Eye Contour Balm til de trætte øjne samt Sensais signaturduft “The Silk”, som er en dejligt frisk og eksostisk duft.

Og, som prikken over I’et, får man desuden den utroligt kendte og meget hypede 38°C Volumising Mascara, der er både sved- og vandfast, og som fjernes nemt med 38 grader varmt vand, med i købet.

I Goodiebox by Sensai er det naturligvis ikke full size produkter, man får, da en æske med lige netop de produkter, nok ville have en værdi af sådan cirka en milliard, hvis det skulle være hele produkter.

Til gengæld får man rig mulighed for at prøve nogle virkeligt lækre produkter til en meget billig pris og med garanti finde nogle nye favoritter.

Desuden egner størrelserne på produkterne sig super til toilettasken til en kommende rejse, hvis man skal have lidt luksus at glæde sig til oven på en lang flyrejse, hvor huden helt sikkert vil sætte pris på godt med silkebaseret fugt – og du på ekstra plads i toilettasken.

Nysgerrig? Så tjek evt. Goodiebox by Sensai ud her, hvor du også kan læse mere om de enkelte produkter.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterklar på de fire vigtigste områder