Fem (realistiske) nytårsforsæt, der er lige til at stjæle

Et år, et nyt år og mine Instagram Best Nine

Der var engang, hvor jeg græd rigtigt meget. Jeg har, ligesom mit barn, altid været en sart sjæl, og jeg har altid haft nemt til tårer. Når jeg er blevet glad eller stolt, blevet vred, blevet ked … Ja, alle følelser har faktisk kunnet fremkalde tårer. Jeg var sågar i et forhold på et tidspunkt for mange år siden, der tilsyneladende fungerede så dårligt, at jeg græd stort set hver dag – til både min og min daværende kærestes store forundring.

De seneste mange år har jeg dog grædt meget lidt. Jeg er vel blevet voksen og har lært mig selv bedre at kende. Jo jo, når jeg bliver rigtigt vred eller rigtigt ked, så kan jeg stadig godt græde. Og når Lillemanden fx går Lucia eller sådan nogle ting, der gør mødre bløde om hjertet, så fælder jeg også en tåre. Han er jo min lille engel.

I 2017 har jeg dog grædt mere, end jeg har gjort i mange år. Det har været et vildt år – på godt og ondt.

Jeg har fået mange fede oplevelser, har bl.a. været i Los Angeles på helt egne ben, har rejst rundt på Bali med min familie, har opnået resultater i mit firma, som jeg, da jeg var med til at starte det, aldrig havde troet muligt, og tilbragt næsten så meget tid, som jeg havde lyst til, med folk, jeg holder af.

Men det har også været året, hvor mit barn pludseligt blev dømt ude af folkeskolen, hvor begge mine svigerforældre døde inden for 14 dage, og hvor jeg måtte forlade min tidligere blog helt uventet – og ganske ufint fra dem, jeg havde arbejdet sammen med i utallige år.

Naturligvis har 2017 også været året, hvor jeg startede en (synes jeg i al beskedenhed) meget bedre blog, som er meget mere mig, og som (igen … synes jeg selv) er meget bedre.

instagram best nine 2017 best nine urbannotes.dk

Men nu var det det! Vi siger farvel til 2017 i morgen. For os alle er der blevet skabt minder. Måske endda nogle, som vi vil huske i mange år fremover.

Jeg vil personligt fokusere på, at 2018 skal blive et bedre, vildere, sjovere og mere roligt år end det forgangne, hvor jeg skal være endnu bedre til at føle mig selv, gøre ting, som gør mig glad og, ikke mindst, være sammen med min skønne familie.

Og så er 2018 jo også året, hvor vi, ikke at forglemme, indleder vores livs rejse.

Billedet rummer forresten de ni ‘bedste’ billeder fra min Instagram. Det er en hyggelig tradition lige at hive dem frem og mindes de stunder, som dem i den anden ende i hvert tilfælde bedst kunne lide.

Hvis du selv vil lave en collage med de bedste billeder fra Instagram i 2017, så finder du værktøjet lige her.

Godt nytår! Må 2018 blive et fantastisk år!

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem (realistiske) nytårsforsæt, der er lige til at stjæle