Lykken er ... en fjernstyret drone

Humdakin – fordi din farmor ville elske det!

humdakin-viskestykker-karklude-urbannotes-dk

Jeg mødte Camilla under sidste modeuge. Jeg stoppede op ved hendes stand på modemessen, fordi jeg lige et ganske kort øjeblik var blevet draget af æstetikken.

Hendes kollega, som stod på standen, hev straks fat i mig og stak mig en folder, så jeg kunne læse lidt mere, når jeg kom hjem. Folderen røg i posen til alle de andre, og så var jeg egentlig klar til at trisse videre.

Jeg nåede dog ikke at træde ud af standen, inden Camilla og hendes aura af passion kom mig imøde, og vi faldt i en snak, som faktisk endte med, at jeg glemte alt om, at jeg var på vej op i caféområdet for at sidde ned, skænke mig en kop kaffe og spise en lille kage for at få blodsukkeret bare nogenlunde op i gear igen og hvile de trætte modeuge-stænger.

Men jeg kan jo ikke bare gå videre, når jeg møder en, som nørder ingredienser mindst lige så meget, som jeg selv gør! Så springer jeg ind i konversationen med liv og sjæl og har lyst til at diskutere og bytte viden i al evighed. Og Camilla havde det vist nok på samme måde.

Den gik dog ikke. For Camilla skulle jo passe sin stand og bruge tiden på dem, det virkeligt handler om ved sådan en messe – nemlig indkøberne. Og jeg skulle jo videre i mit hektiske modeugeprogram.

Hvis vi så springer frem til nutiden. Som er cirka et halvt år efter ovennævnte episode, så har Camilla netop lanceret sit hjertebarn.

Det hedder Humdakin.

humdakin_urbannotes-dk

Bag navnet gemmer sig en lille husholdningsserie, som Camilla, trods sin beskedne alder, står bag.

En lille serie bestående af viskestykker, karklude, hudpleje- og rengøringsprodukter til hjemmet.

Hele serien tager udgangspunkt i Camillas egne behov for hudvenlige rengøringsmidler, som er skånsomme hele vejen rundt, samt hendes evige søgen efter køkkentekstiler, som rent faktisk kan tørre!!

Det er et kor, som mange af os vist nok kan istemme os. Men det er ikke mange, der kaster sig ud i sådan et projekt og da slet ikke med den grad af ildsjæleri, som der er lagt i udviklingen af Humdakin.

Udgangspunktet for tekstilerne er nemlig en næsten endeløs gransken af Camillas bedstemors karklude og visketykker, som stammer fra en helt anden tid, hvor viskestykker og karklude ikke nødvendigvis skulle være pæne. Nej de skulle bare kunne tørre!

Der er således blevet klippet og søgt og testet, indtil det helt rette resultat var der. Viskestykkerne fra Humdakin kan nemlig rent faktisk tørre efter bare en enkelt vask – og det har jeg selv netop testet!

Derudover er alle tekstilerne fra Humdakin både pæne, enkle og nordiske i udtrykket. Samtidig med, at de er fremstillet af økologisk GOTS certificeret bomuld.

De er med andre ord oplagte at bruge sammen med de meget pæne og indbydende rengøringsmidler, som pynter så utroligt meget mere end en flaske Ajax eller Neutral på køkkenbordet, og som dufter mildt og rent, skummer lige tilpas og faktisk klarer dagligdagsrengøringen uden problemer – og helt uden at tørre hænderne unødigt ud.

Hvis det er muligt, er jeg omend endnu mere begejstret efter at have oplevet produkterne fra Humdakin, end jeg var efter min spændende snak med Camilla under modeugen på en lun sommerdag tidligere på året.

Og jeg håber for hende, at hendes passion, virketrang, viden og utroligt gode produkter for alvor får hende og Humdakin på landkortet blandt alle jer derude, der går op i gode, solide og gennemtænkte produkter til hjemmet.

Og så gør det jo slet slet ikke noget, at æstetikken også er så meget med, at man ikke behøver at gemme noget som helst væk i køkkenskabene 🙂

Se meget mere om Humdakin (og nyd de smukke billeder) her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er ... en fjernstyret drone