12 idéer til gode julegaveønsker + en advents-vinder

[ Advents-konkurrence ] Drengemode, som vi allerbedst kan lide det

[ Indeholder reklame ]

Som jeg skrev forleden, så bliver jeg så frygteligt glad, når vi endelig får et nyt, lækkert drengetøjsmærke.

Det sker så sjældent, at man virkeligt håber og krydser fingre for, at det også kommer til at gå dem, der tager chancen, det godt!

Heldigvis var I en del drengemødre (og et par pigemødre – ahem …), der responderede super positivt på mit indlæg om UNAUthorized. Så jeg tænker, håbet er dejligt lysegrønt. Og jeg er super glad for, at jeg har nogen at dele min begejstring med. Ikke mindst Lillemanden, der allerede har taget det seje, bløde, enkle og lækre drengetøjsmærke til sig.

Da jeg fortalte Lillemanden om den adventskonkurrence, som du sidder og kigger på lige nu, var hans første kommentar da også: “Ej! Den konkurrence vil jeg vinde!”

Det, tænker jeg, vidner om, at han også synes, UNAUthorized er fedt! Og så måtte jeg ellers på pædagogisk vis forklare barnet, at det vist ikke er helt fair, hvis man vinder sine egne konkurrencer – selvom det da nogle gange kan være fristende 😉

Er du en af dem, der er blevet lidt forelskede i UNAUthorized, som er både dansk, dejligt og kun til drengene (og deres fædre), så hop ned under billedet af Lillemanden i sine to favorit styles fra UNAUthorized (cap her og hættetrøje med panda her), hvor du har chancen for at vinde en af de amazing styles fra den helt nye kollektion.

I øvrigt kan jeg allerede nu afsløre, at forår og sommer hos UNAUthorized også bliver en utroligt cool og lækker sæson. Så der er bestemt noget at glæde sig til for alle os, der er vilde med lækre valgmuligheder til vores drengebørn.

unauthorized børnetøj drengetøj urbannotes.dk

Vind en valgfri style fra UNAUthorized
Ikke nok med, at vi er vilde med UNAUthorized. Mærket er også gået med til, at vi kan forkæle en heldig læser med en valgfri style fra den helt nye kollektion.

I anledningen af julen kan du således vinde en style helt efter eget valg fra UNAUthorized til en værdi op til 480 kr.

For at deltage skal du:
– Hoppe forbi UNAUthorizeds webshop og finde den style, du allerhelst vil vinde
– Kopiere linket til den ønskede style ind i kommentarfeltet nedenfor (HUSK også at skrive størrelse)

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af konkurrencen.

Følg evt. også UNAUthorized på Instagram, hvis du gerne vil følge med i, hvad de render af spændende ting – og bakke op om deres fine projekt.

Jeg finder en heldig vinder 2. advent, søndag den 10. december 2017, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 idéer til gode julegaveønsker + en advents-vinder