Januar måneds mest læste

Fine nye ansigtsmasker til de ekstra travle dage

[ Indeholder reklame ]

Nu skrev jeg forleden lidt om, hvordan man fx kan få mere balance i livet på bare syv minutter. Men hvad så med et minut? Kan man overhovedet nå noget som helst på bare 60 sekunder?

Well … Man kan stå på hovedet, hvis man ikke famler for meget på vejen op. Man kan også nå at trykke sig en kop kaffe på Nespresso maskinen. Eller man kan gøre noget virkeligt godt for ens hud!

Normalvis bruger jeg kun ansigtsmasker på fridage, i weekender eller på morgener, hvor jeg på mirakuløs vis får 5-10 minutter forærende (sidstnævnte sker kun, når skudår og fuldmåne rammer inden for samme 24 timer …)

Sådan en ansigtsmaske skal jo helst sidde på huden i et sted mellem 5 og 15 minutter afhængigt af masken, hvis altså den skal virke korrekt, og som det påstås på tuben eller krukken.

Men jeg elsker at bruge ansigtsmasker, og når jeg kan snige det ind, så multimasker jeg, forkæler mig selv, og giver min hud enten ekstra fugt eller en detox fra alle de hverdagsstrabadser, som sådan en hud til tider skal finde sig i.

Nivea 1 minute urban detox ask review test urbannotes.dk

NIVEA har nu begået en maske (eller faktisk hele tre), som kun skal sidde på huden i ét enkelt minut.  Og det er jo ret fedt på de dage, hvor man har en smule travlt, men hvor man stadig gerne vil forkæle sig selv og huden med en god maske.

De nye masker er en del af NIVEA Urban Skin serien, der er udarbejdet ud fra en filosofi om at forsvare huden mod udefrakommende ting, der irriterer huden og måske går ud over hudens glød. Og alt man altså skal sætte af for at beskytte og pleje huden med de nye masker er i alt 60 sekunder.

Når nu man er vant til at skulle bruge ansigtsmasker i 5-15 minutters tid, så kan man ikke lade være med at være en anelse skeptisk, når man kigger på et produkt, der lover det hele på en brøkdel af tiden (og som oven i købet ikke koster alverden.) Men nu har jeg haft fingrene i maskerne, og det er faktisk rigtigt fine sager!

Fx brugte jeg NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine forleden, og mine porer var markant mindre synlige bagefter, og min hud føltes glat og lækker.

Foruden NIVEA 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine, som er beregnet til at virke udrensende og opstrammende, så findes der også en NIVEA 1 Minute Urban Protect Mask + Purify med mild scrub-effekt, som virker fugtgivende og rensende, samt en NIVEA 1 Urban Detox Mask Moisturise, som udrenser og fugter samt blødgør huden, i serien. Med andre ord til sammen langt de fleste af de egenskaber, som man gerne vil have af de ansigtsmasker, som man har stående på badeværelseshylden.

Når man tager i betragtning, at alle tre masker fås til en rigtigt fin ‘NIVEA-pris’, så udgør de hver og en et rigtigt køb! Og når man så samtidigt får en ansigtsmaske, som man nærmest har garanti for, at man når at bruge i hverdagen, så er pengene ekstra godt givet ud.

Jeg så de tre ansigtsmasker fra NIVEA i min lokale Føtex tidligere i dag. Men den ene har jeg også spottet her til en ekstra god pris.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

2 kommentarer

 • Vibe Kjaedegaard

  Super lige at finde din anmeldelse af Niveas nye masker, som jeg netop har fundet i mit lokale supermarked. For trods Nivea prisen er det jo altid meget rart lige at høre fra et “rigtigt” menneske og ikke kun fra damen der gerne vil sælge produktet. Jeg vil nu trygt nappe et par med næste gang.
  Tak 🙂 🙂 🙂 🙂
  Kærlig hilsen, Vibe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Hej Vibe,
   Jamen helt perfekt! Jeg synes, det er rigtigt gode produkter til prisen, og så er det altså rart at have en ‘quick-maske’ til de der lidt mere travle dage 🙂 Duften er meget ‘Nivea’, men der er intet at udsætte på effekten på nogen af dem, så dem kan du trygt nappe med i kurven!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar måneds mest læste