Vores rute i New Zealand

Hej fredag! Hej weekend! Hej Amsterdam!

Hele denne uge har jeg været lidt i tvivl om, hvilken dag det var. Var det tirsdag, var det torsdag, eller var det i virkeligheden onsdag?

Der var da også været fuld knald på socialt, på arbejde og med pressedage i København de seneste dage. Så jeg er endt med stort set at være på farten hele tiden, og så mister jeg bare tilsyneladende min tidsfornemmelse.

I morges da vækkeuret ringede, var jeg dog slet ikke i tvivl: Endelig fredag!

Jeg kan faktisk rigtigt godt lide mit arbejde. Om det er mandag eller fredag plejer ikke at betyde det store for mig. Og da Lillemanden her til aften spurgte, hvad hans mor og far gerne ville arbejde med, hvis vi helt selv kunne bestemme, så måtte jeg da også indrømme, at jeg nok bare gerne ville arbejde med det, som jeg gør. I hvert tilfælde for det meste. Og det er jo sådan set meget godt.

Det skal dog ikke tolkes som, at jeg ikke holder af weekend. For det gør jeg virkeligt!

Denne weekend bliver dog alligevel lidt en blandet fornøjelse. Håndværkerne er netop flyttet ud af badeværelse og køkken, og derfor har vi en hel lejlighed, der mere eller mindre er fyldt med støv og skidt fra deres arbejde og et helt soveværelse, der er fyldt med ting og sager i bunker, som skal stilles på plads igen, nu hvor håndværkerne langt om længe er færdige.

Først skal alle rummene dog hovedrengøres, hvilket jeg ærlig talt ikke orker at bruge min velfortjente weekend på. Derfor flygter jeg nok også bare ud i vejret.

donut donuts urbannotes.dk

Lillemanden og jeg er bl.a. inviteret til Mad&Glæde i weekenden, hvor vi skal mæske os i lækker mad, høre spændende foredrag om mad-nørderier og meget mere. Det vil vi vist begge meget hellere end at gøre rent, pudse spejle og fylde 10.000 cremer (okay, overdrevet! Men det føles sådan) tilbage på rette plads.

Søndag eftermiddag overlader jeg heldigvis det frygteligt rodede hjem til mine to mænd og flyver til Amsterdam for at deltage i AllergyAward hele mandag.

Jeg tvivler dog egentligt på, at drengene løfter en finger, mens jeg er væk. Men hvis de får noget at spise og får smurt en madpakke eller to, så skal jeg vist også bare være glad.

I virkeligheden er de jo bare bedre til at slappe af, end jeg er, så det er nok mig, der i sidste ende kunne lære noget af dem.

Skulle det for øvrigt være sådan, at du endnu ikke har nået at stemme til årets AllergyAward, så kan det lige nås endnu. Du finder linket til afstemningen her.

Jeg er selv virkeligt spændt på, hvem der løber med førstepladsen i de forskellige kategorier og, ikke mindst, på at høre interessante oplæg om den seneste viden inden for allergier i Amsterdam på mandag.

Selvom jeg nok burde være tjekket nu, finde tandbørste samt kabinekuffert frem og lige får styr på flybilletterne til på søndag, så vil jeg istedet følge mine drengens eksempel og smelte i ét med sofaen resten af aftenen, lade rod være rod og nyde en film på HBO.

Rigtig god og velfortjent weekend!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rute i New Zealand