Fodspor

[ Konkurrence ] Den vildeste julekalender til dig, som elsker beauty

[ Indeholder reklame ]

Jul er ikke noget, jeg helt er begyndt at tænke på endnu.

Eller jo. Når jeg ser en eller anden lille dims, en pakke lyserød tyggegummi eller andet, som, jeg ved, Lillemanden vil sætte pris på i sin pakkekalender, så er jeg så småt begyndt at lægge det i indkøbskurven. En pakkekalender med 24 gaver kræver nemlig en smule forberedelse, og så må man være ude i god tid.

Min egen pakkekalender er desuden også kommet i hus, og den kommer igen i år fra Yves Rocher.

Det er nemlig ikke kun børn og barnlige sjæle, der har godt af daglig forkælelse i løbet af julemåneden. Det har voksne altså også. Og det fede er, at sådan en færdiglavet pakkekalender ikke kræver anden forberedelse end, at man bestiller den hjem og hænger den op et hyggeligt sted.

yves rocher pakkekalender julekalender konkurrence urbannotes.dk vind

Glæden ved den daglige lille overraskelse bliver i øvrigt ikke mindre med årene, skulle jeg hilse at sige.

Jeg er generelt utroligt glad for at forkæle mig selv med en lækker pakkekalender. Det er simpelthen så hyggeligt at pakke en gave op hver dag frem til jul!

Som bonus får man desuden prøvet en masse lækre produkter, som man ellers ikke kendte. Jeg har faktisk opdaget mange nye favoritter gennem sådan en julekalender.

Pakkekalenderen fra Yves Rocher vinder desuden på, at den er rigtigt fin at have hængende. Den kommer nemlig i en pæn stofpose indeholdende i alt 24 små neutrale stofposer med numre samt snor og fine træklemmer, så den er nem at hænge op, hvor man har lyst (og plads).

julekalender pakkekalender yves rocher beautykalender urbannotes.dk

Jeg har, traditionen tro, hængt min beauty-kalender ved vores franske døre, som adskiller stue og soveværelse, og som vi aldrig bruger. Og så tænker jeg ellers, at hele herligheden skal have selskab af en enkel lyskæde, når vi nærmer os julemåneden.

Fra sidste jul ved jeg, at jeg kan se frem til en blanding af skønne makeupprodukter, hudpleje, dufte og hårpleje. Nogle i mindre rejsevenlige størrelser, andre i de fulde størrelser. Men mere ved jeg ikke. Jeg har nemlig hanket op i mig selv og ikke smugkigget i de små fine poser. Så spændingen og juleglæden er helt intakt.

Se mere om den fine pakkekalender fra Yves Rocher her, hvor den netop er kommet i handlen.

Pssst … Husk at bestille senest 24. november, hvis du vil være sikker på at have kalenderen inden 1. december.

urbannotes.dk yves rocher pakkekalender julekalender

Vind en pakkekalender fra Yves Rocher
Yves Rocher har været så søde at udlodde en utroligt fin og hyggelig beauty-pakkekalender til en af mine læsere.

Du har altså nu chancen for at vinde en julekalender fra Yves Rocher med i alt 24 gaver. Pakkekalenderen koster 699 kr., men indholdet har en værdi af 2.255 kr.

For at deltage skal du blot:
– Kommentere med din hyggeligste juletradition nedenfor

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af kalenderen.

Jeg finder en heldig vinder søndag den 29. oktober 2017, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

Gider du ikke at vente eller satse på at vinde, så kan den fine pakkekalender fra Yves Rocher købes lige her.

 

 

115 kommentarer

 • Mette Tranhilm

  Vores bedste juletradition er når vi den 23. december spiser risengrød og efterfølgende sætte en skål og lidt juleøl op på loftet til Nissen. Den 24. starter vi så dagen med en tur på loftet for, at se om det er spist og om der måske er kommet nogle gaver som tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er at dele pebernødder ud til naboerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Det er at sidde sent juleaften med en cognac og nyde gæsterne, gaverne og freden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Om morgenen d. 24, ligger der altid en gave til børnene under juletræet. En gave der kan slå den hårde ventetid ihjel. Ofte er det en krea-pakke, et stort puslespil eller noget i den stil. Det var min mormor der indførte traditionen, og vi fører den videre med stor succes ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidisofie

  Jeg ved ikke om det er den hyggeligste, men nok mest den vedholdende tradition min familie har. Hvert år D. 23 december, får vi grillmad. I al slags vejr! Vi har grillet i solskin, regnvejr og endda snevejr.
  Vi snakker grillpølser, kartoffelsalat, salat osv. Hele pivtøjet 🙂

  Og.. D. 24 til middag, mødes vi alle hos mine forældre for at spise risengrød, med en mandel i (pga. Børnene), og tager en lang gåtur efterfølgende. Og selfølgelig DR’s Disney juleshow kl. 16 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det er da verdens sjoveste tradition 😀 Gad nok vide, hvordan den i sin tid er opstået 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Dybdal

  Det er juleeftermiddagshygge med pakkeleg for alle aldre. Glad stemn8ng og masser af grin og snak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  D 1. December ser jeg julefilm og drikker te. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Den første weekend i december bager jeg brunkager. Når duften breder sig ved man julen er nær

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vores hyggeligste juletradition er at gå over i juletræsplantagen i samlet flok og bruge god tid på at finde det helt rigtige juletræ. Og det må gerne stå året ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  At se Disneyshow med mine børn, drikke god rødvin og bruge 1. juledag på bare at hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  I min familie ELSKER vi sværerne fra flæskestegen så vi køber altid en hel side ekstra svær og steger så vi ikke løber tør. Og så er der også nok til smagsprøver i løbet af hele dagen 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Den hyggeligste juletradition hos min familie er at spille banko juledag. Der bliver konkurreret på liv og lyst hver år, og det er så hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria O

  At drikke varm gløgg efter vi har fældet juletræet. Det er så hyggeligt, især hvis det sner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Min yndlings juletradition er at pynte op til jul og at bage småkager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kiss

  Vi laver altid konfekt i min familie. Det vil sige marcipanfigurer og nougat og hele molevitten. Vi har typisk også en juleshopping dag samlet. Flere år har vi alle taget fri på en hverdag for at overholde den, Ren tradition. Og så selvfølgelig juleDisney den 24. December

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  1. søndag i advent er for mig der hvor julen begynder.
  Hver søndag i advent sætter jeg et frugt og snolderfag frem som både børn og voksne kan nyde og så ser vi hyggeligt TV sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Småkagebagning er så hyggeligt i julen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Mine 3 børn og jeg plejer at mødes med min søster og hendes 4 børn, hvor vi alle sammen bager jule småkager, laver konfekt og klipper julepynt – det er simpelthen så hyggeligt og ungerne glæder sig hvert år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Åh, der er så mange at vælge imellem. Men bl.a. når vi i starten af december henter juletræ, kommer lys på og sætter det i udestuen. Så kan det fint holde sig (og vælter ikke i blæsten) til vi tager det ind i stuen og pynter det den 23. december 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har i en del år taget med min halvsøster, samt vores respektive mødre på juleshoppingtur til små danske byer. Så går vi rundt og kigger efter julegaver, drikker kaffe/gløg/te, spiser æbleskiver, kigger på juleudstillinger osv. Det er den aller-hyggeligste juledag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  1. Søndag i advent pyntes der til jul, laves småkager, konfekt mv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Min er kun nogle år gammel. Den finder sted d. 23 december, hvor min lillesøster og jeg mødes nogle timer før i hendes lejlighed som ligger tætteste på hvor vores forældre bor. Så handler vi lækkert mad ind som ikke er julemad. Så laver vi maden til at vores forældre kommer om aften. Så bliver aften brugt på hygge og vi skal altid spille spillet partners. Det er min bedste juletradition. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder som en dejlig (ny) tradition 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte L.

  Den hyggeligste juletradition er, den lille nissedør, hvor der hver morgen ligger en lille gave til tøsepigen fra Nissen. Det er så hyggeligt og dejligt hun stadig tror på Nisser og Julemanden, mon ikke det er ved at synge på sidste vers med det, desværre :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Åh ja … Den barnetro. Her har fætter jo ligesom afsløret, at det er mor, der er både tandfeen og påskeharen. Da jeg sagde med et glimt i øjet, at jeg også var julemanden, svarede han bare: Ja, det er du jo! :-S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vores hyggeligste juletradition er, når hele familien samles for at bage jule-småkager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Christiansen

  At sætte vækkeuret 10 minutter tidligere i december måned for at have tid til at åbne julekalendere med mine børn ! Bedste tradition !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Skønt! Men ja, det tager også lidt ekstra tid om morgenen i december 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efterhånden som jeg er blevet ældre er jeg ikke med til alle traditionerne mere da jeg ikke er hjemme ret meget i december, andet end lige de sidste dage op til, men så kommer der nye traditioner til også. Jeg laver en pakkekalender til min søster, en nyere tradition, så jeg får tilsendt billeder hver morgen når hun åbner den og det er SÅ hyggeligt! Ellers er min yndlingstradition på juledag hvor vi ser Disneys juleshow, pynter træet sammen og gør klar til aftenens hygge sådan og til sidst åbnes gaverne i sofaen på skift hvor min mor og hendes mands kat joiner i sofaen så alle er samlet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Hvor hyggeligt at få billeder af en glad gavemodtager! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder også hyggeligt selv at lave en beautykalender. Men ja, det er lidt ekstra luksus, når den er labet for en, og man bare kan gå og glæde sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Den hyggeligste juletradition er, at min mor (siden min søster og jeg har været helt lille) d. 1. december synger “det sørme, det sandt, december”-sangen om morgenen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie Andersen

  En særlig julehyggedag med mine børn, hvor vi bager og hører julemusik er en dejlig tradition. Jeg forbereder en flok deje i dagene op til’ så tiden er til maks hygge og vi er færdige inden vi bliver trætte.
  Med 3 børn er jeg også i fuld gang med at finde egnede pakker, så der er mere tid til at hygge og nyde i december. Og i år har jeg lavet en i ervejende beautykalender til min teen. Jeg kan da godt blive lidt misundelig, for det er da så hyggeligt. Jeg har bare aldrig selv haft én.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Linder Hansen

  Vores hyggeligste juletradition er når vi skal pynte op til jul herhjemme i lejligheden og bage småkager hele dagen. Derudover har jeg fødselsdag d.29 oktober når du trækker vinderen, så det ville bestemt ikke være en dårlig fødselsdagsgave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ej! Så krydser jeg lidt fingre for, at du får en ekstra fødselsdagsgave – kombineret med en gedigen omgang julehygge 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min familie samles altid lillejuleaften, fordi min ældste søster har fødselsdag på den dag. Vi får risengrød, så er der til risalamande’n juleaften 🙂 Det er ren julehygge i familiens skød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Åh risalamande … Min favoritjulespise! Tror, jeg må synde med fløde den ene aften …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Vores hyggeligste juletradition er at spille pakkeleg om morgenen d. 24. december, mens vi sidder i nattøj, drikker varm kakao og høre julemusik :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Pakkeleg er bare sådan en god idé! Det har vi aldrig dyrket juleaften, og jeg har altid været lidt misundelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nørskov Kristensen

  At julebage med min datter, søn, nevø og svigerinde.

  Derudover at tage til juletræsfest i gymnastikforeningen med min dejlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja S

  I min familie har vi haft den samme tradition siden jeg var helt lille (er 21 år nu). Hver 2. søndag i advent mødes vi med min fars familie, hvor vi starter med et spil julebingo og spiser æbleskiver. Efter hyggen så går det for alvor i gang med en omgang pakkeleg, som altid bringer den værste side frem i folk (især min onkel) 😛 Det er en rigtig hyggelig tradition, som vi er blevet ved med selvom mig, mine kusiner og fætre alle er blevet voksne og udeboende ❤️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Vores hyggeligste juletradition er 4. søndag i advent, hvor hele familien altid samles og tilbringes hele dagen sammen. Vi køber julegaver, fælder juletræ, spiser æbleskiver, drikker gløgg og hygger os bare i hinandens selskab. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi Hagenow

  Jeg har mange hyggelige juletraditioner i min familie, som blandt andet juletræsfældning, med hele familien, eller en tur i skoven og samle gran. Men den bedste juletradition vi har, er at vi hele familien tager på malerklemmen. Malerklemmen er et sted hvor man kan få en, julefrokost og de lækreste æbleskiver. Den ligger tæt på en sø og en skov, hvor vi så går en tur og ender ved et lille te hus, hvor man kan købe det lækreste te og jule slik. Den tradition har vi hvert år og den ville jeg aldrig være foruden! <3 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea D

  Den hyggeligste juletradition er, når vi stiller risengrød på loftet til nissen juleaften. At se børnenes forventningsfulde (og lidt ængstelige ansigter) når de i spænding venter på om grøden nu bliver spist, er simpelthen priceless 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Eskildsen

  Udover alle de dejlige traditioner, der generelt hører julen til, så er en af vores bedste traditioner, når vi hvert år 1. Advent mødes med familien og laver julebag. Børnene elsker det og vi har en hyggelig dag alle sammen samtidig med at lageret med julegodter bliver fyldt op 😍 🎄 🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Min yndlingstradition er når vi slut november/start december er til julehygge med min mor og mine søskende. Den bedste måde at starte december på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Eskildsen

  Vores hyggeligste juletradition er da helt sikkert, når vi hvert år (traditionen tro) mødes med familien og laver julebag. Børnene elsker det og vi har en hyggelig dag alle sammen samtidig med, at vi får lageret med julegodter fyldt op 😍🎄🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hyggeligste tradition er helt sikkert dagene op til den 24. og den 24. december. Min søster har fødselsdag d. 22.,så den går med fejring af hende. Den 23. er ren hyggedag med familien. Vi pynter juletræet og spiller nogle brætspil og planlægger hvem der laver hvilket mad d. 24.
  Den 24. har stort set alle en opgave, enten i køkkenet eller med borddækning – så uanset hvem vi holder jul hos, er det altid os alle der hjælper til og mit kæmpe julehjerte elsker de dage hvor den bare står på julemusik og familiehygge og vi absolut intet skal nå ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie m

  Disneys juleshow med hele familien. Jeg behøver næsten ikke sige mere, end at det frembringer ægte barnejuleglæde i mit hjerte. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg elsker d. 23. december hjemme hos mine forældre, hvor børnene pynter juletræ og bager julekager, imens der bliver spillet den hyggeligste julemusik❤️🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En af de hyggeligste traditioner for mig, er faktisk at forberede pakkekalender til mine to drenge- jeg elsker at forkæle dem, og se glæden i deres øjne, hver gang de pakke en lille gave op.:) -og hvor ville det være skønt, at have noget at åbne hver dag i december, til en selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det er virkeligt også en af mine favoritter ved julen! Det er så hyggeligt at gå og finde på i ro og mag og at nyde glæden 24 dage i træk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai N Ø

  Min yndlingstradition er, at åbne og nyde min mors lækre juleposer, som jeg og mine søskende får. Så er hun med mig i hele december😊 Og det er altid spændende, hvordan kalenderlys dekorationen ser ud😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe w

  Min hyggeligste juletradition er gåturen med familien inden den store julemiddag. Det er så hyggeligt at være helt pakket ind i det kølige vintervejr, og gå forbi hus efter hus fuld af hygge og varmt lys. Endnu bedre er når vi kommer hjem igen og kan sætte os til bords i varmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi L

  Selvom vi ikke længere har hjemmeboende børn, så følger vi troligt med i TVs julekalender(e) 🙂 Og den allerhyggeligste dag er 1. juledag hvor man har nattøj på hele dagen, flyder ud i sofaen og ser film eller spiller spil. Den dag er stort set intet forbudt – selv slik fra morgenstunden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jønsson

  min hyggeligste tradition er at jeg efter min fødselsdag d. 28 november, tager hjem til min farmor og hjælper hende med at pynte lejligheden op. har gjort det siden jeg var helt lille, hvor hun hjalp mig med at nå tingene, nu er det nok mere mig der hjælper hende, så hun kan have en dejlig december måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Nielsen

  Jeg nyder at lave julekonfekt og knas med mine børn og pynte op til jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Juleaftensdag med brunch og julemiddag..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Holder altid jul med børnebørnene i sommerhuset i weekenden op til jul da deres far og derved de er muslimer. Det er blevet en rigtig hyggelig tradition som børnene, min datter og jeg rigtig nyder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min huggeligste juletradition er når ungerne får juleferie, og vi går i gang med at lave konfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi mødes tidligt d. 24 december. Sammen fordeler vi dagens opgaver, alle hjælper. Vi hygger mens opgaverne løses i teams, intet så fast at man ikke flyder lidt rundt mellem de forskellige opgaver. Til eftermiddag mødes vi i stuen, får lidt let at spise og drikker kaffe. I forlængelse heraf finde vi alles billeder fra året der er gået. Heraf kommer en snak om det forgangne år, på godt og ondt. Men det er rart og dejligt – med alle vores kære omkring os <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natanja skmony

  Altså det som jeg elsker er, når Nissen flytter ind.
  Han har sin lille dør ude i gangen, og laver ballade hver eneste dag.
  Ungerne er overrrsket hver eneste år – og den måde man kan lege lidt med deres fantasi er jo fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Den hyggeligste juletradition er bestemt når alle venner og familie samles den 1. søndag i advent og bare julehygger. Der bliver bagt massere af småkager, lavet julepynt og konfekt og i det hele taget bare hygget. Hvert år er der flere og flere som kommer med og det er bare skønt at være en del af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det allerbedste er når hele familien samles til småkagebagning og konfektlavning (og ikke mindst smagning) i starten af december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Pedersen

  Vi har altid haft den tradition at juleaften sluttes af med friskbagt franskbrød med flæskesteg og rødkål. Vi har meget lange juleaftener i vores familie, så indimellem sidder vi kl 3 om natten og spiser. Det er så hyggeligt og fredfyldt at slutte af sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  jeg ser frem til at at lave klejner, laver dem et par gange i løbet af december, det dufter af jul:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenelita Dilla

  Den hyggeligste juletradition vi har i vores familie, er at vi D. 24. alle (undtagen min mor og moster) kommer i vintertøjet og, hvis der er sne, tager på kælkebakken – både store som små, og er der ikke sne, tager vi på skøjtebanen. Når vi så er kommet hjem, står min mor og moster så klar med varme kakao og boller, og så kan juleaften så ellers begynde! ♥️🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Luplau

  Selvom ungerne efterhånden er blevet store (11 og 14 år) har vi tre juletraditioner, vi alle fire er meget glade for.
  Den første er at vi slut november går sammen i køkkenet og bager vaninjekranse og jødekage figurer.
  Vi tager alle ud og finder og fælder årets juletræ sammen.
  Og slutteligt juleaftensdag kravler børnene op af stigen og sætter risengrød, julesmåkager og nisseøl op til nisserne på loftet.
  Så hyggelige juletraditioner som jeg håber ungerne er med på mange år endnu 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg er vild med at have pakkekalender til mit barn. Dejlig måde at starte dagen med en gave, stearinlys og hygge ved morgenmaden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadiya

  Min hyggeligste juletradition er faktisk kombineret med et andet december-highlight: min fødselsdag. Den fejrer jeg altid med min familie, hvor vi tager på årets første julemarked, spiser brændte mandler og kigger på alle de fine lys. Det er der hvor man rigtig kan mærke julestemningen og jeg elsker det hvert år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Jeg tvivler på at mange deler min families tradition, som er at se den tysk/tjekkiske film fra 1973 – “Drei Haselnüsse für Aschenbrödel” og selvfølgelig på tysk. Vi kan den udenad, hvilket er urkomisk når vi taler tysk til hinanden. Ingen jul uden den, og selvfølgelig indtages der anseelige mængder julekonfekt imens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Hansen

  Jeg mødes og bager kager med min søster, mens vi skråler med på de bedste sange fra DR’s julekalendre 🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Sørensen

  Den hyggeligste tradition er at børnene og jeg hvert år vælger og køber en ny julekugle til vores juletræ, når man så pynter træet mindes man de skønne jule da børnene var små 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim Daniel Fabricius

  Vores hyggeligste juletradition er årsnisser, som altid er hjemmelavede. Jeg skal i gang med den tradition med min kæreste i år. Men hjemme hos mine forældre har traditionen kørt på i snart 40 år. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Morgenmad juleaftensdag hjemme hos mine forældre hvert andet år med vennerne fra gymnasiet – selvom det er næsten 20 år siden, vi er flyttet hjemmefra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Arvidsson

  Vores hyggeligste juletradition er at få juletræ 1. December. Det står i vnd og vi har glæde af det hele december. Ungerne elsker det lige så meget så jeg gør. 💗❤💗❤💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Arvidsson

  Vores hyggeligste juletradition er at få juletræ 1. December. Det står i vnd og vi har glæde af det hele december. Ungerne elsker det lige å.mege

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  En af de hyggeligste juletraditioner er nok en af de lidt barnlige af slagsen men det er altså at følge med i mindst én julekalender, og heldigvis har de her se seneste år været af rimelig god kvalitet som fx Tidsrejsen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg pynter altid op til jul d.1 dec og ja må indrømme, jeg er ligesom Gertrud Sand! Elsker julepynt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafysmoothie

  Den hyggeligste tradition er at bage og bygge det glutenfri brunkage hus, som vi så efter jul smadrer og spiser op sammen.
  Det sagt er der meget der er dejligt ved julen, som pakkekalendere fx 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Ruby

  1. december bliver cd’en med Frank Sinatra julesange sat på – så pynter jeg til den store guldmedalje med børnene og slutter af med risengrød til aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Vi holder både dansk og amerikansk jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Dobbelt op på jul? Skønt!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annabella

  1. advent der pynter jeg op med julepynt i hele huset, har jeg altid gjort og elsker virkelig at pynte op – julen starter rigtig der. Og så er meget af mit julepynt fra min barndom, så der er rigtig mange minder forbundet med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita De Jesus

  Årh jeg elsker julekalendre man hænger op, det bliver bare lidt mere hyggeligt 🙂 Min bedste tradition, er uden tvivl den årlige “jule søster-dag” som mig og min 10 år yngre lillesøster kalder den! Det er en dag i december, som er dedikeret til kun os to. Det vil sige at vi starter morgnen stille ud med morgenmad, derefter tager vi ind i Tivoli, og nyder julestemningen, imens vi prøver en masse forlystelser. Om aften, har vi et fast sted inde i tivoli, hvor vi køber varm kakao, som serveres i den årlige julekop (som vi har en del af nu, med de forskellige årstal på) Her sidder vi med tæpper, og snakker og bare nyder at der intet stress er. Det er en dag, vi går og glæder os til hele året, der er bare noget helt magisk ved den dag, og vi er sikre på, at når vi en dag er 50 år, så har vi stadig denne jule søster dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Fantastisk tradition! Håber, den varer langt ud over de 50 år for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Den bedste tradition er når hele familien drager afsted for at finde og fælde et juletræ. Efter vi har fundet det perfekte træ tager vi hjem og hygger med æbleskiver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Årh den er blæret – og ser pæn ud hængende! Jeg er vild med al nisseri. Ungerne har en nisse der flytter ind sidst i november, i et lille paddehattehus. Den laver ikke det store ballade, men rykker lidt rundt på ting og efterlader nogle gange breve eller pebernødder, og de mindste af mine børn vælger stadig at tro fuldt og fast på det, og glæder sig til den flytter ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Danneris Kristensen

  Af de bedste juletraditioner, synes jeg helt klart de mere kreative af slagsen er de mest hyggelige. At lave juledekorationer i slutningen af november, og samtidigt nyde det smukke syn, af kalenderlyset som roligt brænder igennem decemberdagene frem til julen, hvor fyrfads og stearinlys dekorationer skal brænde og pynte frem til nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Den hyggeligste tradition er at vi altid har 1 dag hvor held familien julebager. Også børnene uanset alder! Det er så hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Åh jeg er stor julefan og har heldigvis mange skønne juletraditioner. Men her vil jeg nævne den nyeste – jeg har nemlig kun gjort det et år men har planer om at gøre det til en dejlig tradition. Nemlig at invitere alle jeg kender, som elsker at synge, og så synger vi sammen julen ind, mens vi hygger med lidt julesnacks og varm te og kakao. Det var sååå hyggeligt sidste gang og flere SF mine venner har spurgt, om jeg ikke kan holde det igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder som en tradition, der er værd at gøre til en tradition <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miranda

   Ja ik’ 🙂 I øvrigt en skøn konkurrence – der er jo masser ideer til fine traditioner, som man kan kopiere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ja, det er bare om at gå på “rov” i de mange gode og hyggelige traditioner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi har julesok med gaver til børnene, nyder at se dem om morgenen. 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  At vi spiser risengrød d. 23. december til aftensmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Min yndlingstradition er at se hunden får sin julegave – han kan selv åbne den (og han gør det uden at æde papiret – det er han for fin til)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg kan lige se det for mig! Sikken en fin tradition 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene J.

  Min hyggeligste juletradition er helt klart at bage pebernødder, vaniliekranse og alle de andre klassikere sammen med min bedstemor og andre i familien, som har tid til det. Det hele sker med opskrifter fra hendes barndom, så det er ekstra fantastisk! Det er altid den første weekend i december, så man rigtigt kan nyde småkagerne hele måneden ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Min mor er født og opvokset i Grønland – Der er det en tradition at juletræet øverste grene pyntes med årets julekort. Det ser faktisk rigtig fint ud og hermed også en opfordring til at sende julekort. Det er der ikke så mange, der før mere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Den tradition kendte jeg slet ikke! Men det lyder utroligt fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bendine

  1. advent pynter vi juletræ, pynter huset op med nisser, bager småkager og tænder adventskransen. Min datter nu4 elsker den dag næsten lige så meget som juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Pedersen

  I vores familie er det fast tradition at hele familien samles 1. Søndag i advent og bager julesmåkager og laver fyldte chokolader som så nydes sammen til juleaften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Graves Petersen

  Vi har mange juletraditioner fx. at pakke gaver ind, disneys juleshow, pynte juletræ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  At skabe spænding og hygge for min datter med hjemmelavet pakkekalender! Ku være det vildeste luksus selv at få lov at prøve ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Vibeke Tvede

  vores juletraditioner er : tager sammen ud i skoven og fælder juletræet,laver dekrationer, pynte og lave konfekt, hygger med gløgg og æbleskiver,lægger gaver om træet. elsker samværdet med børene og sviger-børene og glæden ved at være samlet .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L. Hansen

  Jeg har ikke så mange juletraditioner, men en af de få vi har er, at vi altid spiller pakkeleg juleaften efter maden 🙂 Det sætter jeg pris på! Lækker julekalender som jeg ville elske at åbne hver morgen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Elsker idéen om pakkeleg efter maden. Lidt misundelig på den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hansen

  Vores tradition er at der skal være Chips til sovsen, slikfad og disneys juleshow. Derudover er julen ren hygge og har man lyst til at være i nattøj juleaften er det det man gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder præcis som min barndomsjul 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Vi har mange juletraditioner. En af de er, at familien tager en tur i skoven for at vælge og fælde juletræet, hjem og pynte det og der efter æbleskiver og gløg eller saftevand !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Vores hyggeligste tradition ligger faktisk før jul. Vi mødes på tværs af familier, spiser god mad og deler gaver ud via lodtrækning. Det behøver ikke at være noget stort. Det vækker altid glæde alligevel. Og til slut danser vi alle om juletræet og synger højt og længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Buch Petersen

  Min hyggeligste juletradition er uden tvivl at forberede juleaftens måltidet sammen med min mormor. Hun er så skøn og frisk selv i en alder af 87. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Min hyggeligste juletradition, er en gåtur i skoven dage hvor det er rigtig koldt. For at komme hjem til gløgg og æbleskiver og hygge med familien 🙂 Gerne med en masse juleklip og julekrea 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodspor