Beskyt huden mod forurening

Normaltid, forkælelse for voksne og en heldig vinder af beauty-julekalenderen

[ Indeholder reklame ]

Den er sikker hver gang. Når vi går fra sommertid til vintertid eller omvendt, så vågner jeg op og er helt forvirret og forfjamsket og kan ikke finde ud af, hvor jeg er henne i verden, eller hvad klokken er. Der skal lige en kop kaffe eller to og 20 kig på uret til, inden jeg kan fungere.

Jeg bifalder virkeligt, at skiftet ligger i en weekend. Men jeg er stadig ikke helt vildt stor fan af, at vi overhovedet skal have noget, der hedder sommertid og vintertid (eller normaltid, som det jo egentligt hedder). Jeg kan ikke se finten i, at vi skal have lysere morgener og mørkere eftermiddage. Morgenerne bruger jeg jo faktisk ikke til andet end logistik. Eftermiddage derimod er frirum, hvor jeg hygger med mit afkom og derfor gerne vil have så lyse som muligt. Så kunne vi ikke bare blive på sommertid?

Skal jeg dog se positivt på det, så har jeg nået en god del i dag.

Barnet vågnede jo til sædvanlig tid (altså en time for tidligt), så jeg fik heller ikke lov til at slumre. Så faktisk har jeg jo haft en hel time ekstra i dag.

At bonustiden så er blevet brugt på huslige pligter er en anden sag.

conni lagergreen schmidt culture danmark skjorte mads nørgaard hue & Other Stories strik urbannotes.dk

// Outfit på en blæsende oktoberdag: Skjorte med leopardsløjfe fra Culture (her), strik fra &OtherStories (her), bukser fra Culture (fra sidste sæson) og hue fra Mads Nørgaard (her), som egentligt er en børnehue, men som altså også passer mit hoved perfekt i str. 10-12 år.

Jeg har også nået at få trukket en vinder af den utroligt seje julekalender fra Yves Rocher.

Først har jeg dog læst alle de utroligt hyggelige juletraditioner, som der er kommet frem i dagens lys, hvilket har været til utroligt stor inspiration. Tak for dem! (Læs dem selv her, hvis du mangler julehygge-idéer!)

Den heldige vinder er:
Marlene Høj

Tillykke Marlene. Jeg sender en mail til den mailadresse, du har opgivet 🙂

rituals julekalender pakkekalender julekalender for voksne

Som jeg skrev i indlægget med konkurrencen, så er jeg temmeligt vild med konceptet omkring julekalendre til voksne, der er spækket med gode cremer, makeup og dufte.

Jeg har de seneste år haft et par stykker hver jul, og det er altid utroligt hyggeligt og en god mulighed for at prøve produkter, man måske ikke tidligere har prøvet, men som ofte går hen og bliver nye favoritter. Og de få produkter, jeg evt. ikke kan bruge, dem forærer jeg til veninder eller kolleger, som får stor glæde af dem.

I år skal jeg bl.a. hygge mig med en pakkekalender fra Rituals, som er et mærke, jeg ikke på forhånd kender meget til. Så med sådan en julekalender får jeg chancen for at prøve de forskellige dufte og produkter af, og det er jo virkeligt luksus og vildt smart på samme tid!

Julekalenderen er, ligesom den fra Yves Rocher, fyldt med lækre beauty produkter – bare fra Rituals.

Kalenderen adskiller sig dog ved at være bygget op som en typisk julekalender med 24 låger, og jeg er ret spændt på, hvad der gemmer sig bag de enkelte.

Skal du også forkæle dig selv med en pakkekalender fyldt med cremer, dufte og makeup fra Yves Rocher, så forhandles den stadig her. 

Er du mere til den smukke julekalender fra Rituals, så finder du den her.

Pakkekalenderen fra The Body Shop kan, i samme ombæring, også varmt anbefales. De forhandles her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyt huden mod forurening