Derfor vil du forelske dig i mist denne sommer

Plantebaseret milkshake hack: Chokolade-milkshake med banan

Milkshake er ikke ligefrem noget, jeg drikker meget af. Jeg har ikke indtaget mælk i nogle år, hvilket gør det svært at drikke milkshakes ude i byen. Og derudover synes jeg også ofte, milkshake blive for fedt og sødt.

Almindelig plantemælk kan godt være lidt tyndt i konsistensen til hjemmelavet milkshake, og eftersom jeg endnu ikke har vovet mig ud i at lave min egen havremælk (det er så frygteligt nemt lige at smide et par liter havredrik i indkøbskurven hver uge), så har jeg heller ikke lavet milkshakes selv.

Men i dag så jeg mit snit til at få tømt køleskab og ryddet op i fryseren. Sådan en lørdag skal jo ikke være det rene svir, vel? Så den Almond Cocoa Drink fra Naturli’, som jeg havde stående i køleskabet, og det halve ton frosne bananer vi havde liggende i fryseren, gav mig pludseligt en idé til en lille lørdagstreat af den sundere slags.

De nye on-the-go drikke fra Naturli’ har nemlig en noget federe og næsten milkshake-agtig konsistens, end den typiske plantemælk har.

Og ganske rigtigt så blev det til den mest fantastiske (og noget sundere) plantebaseret milkshake, man kunne forestille sig – og så med bare to ingredienser og en blender.

Vil du også nyde en plantebaseret milkshake, der faktisk smager af kakao og banan, og som ikke indeholder noget som helst usundt, men som til gengæld smager utroligt syndigt og lækkert, så får du hermed mit lille plantebaserede milkshake hack.

PS: Jeg elsker synet af og idéen om papirsugerør. Det er bedre for miljøet end svineriet med plastiksugerør, og det ser pænt ud. Men nøøøj, hvor er de irriterende at drikke af! Jeg må vist have købt en lille stribe metalsugerør snart.

PPS: Hvis du endnu ikke er typen, der fryser dine overmodne bananer ned, så er det bare om at komme i gang. Det er virkeligt lækkert bare at kunne nappe det antal bananer i skiver, som man skal bruge til fx bananmuffins, milkshakes, smoothies eller lignende.

Jeg gør det altid, fordi 1) ingen af os gider at spise overmodne bananer, 2) det giver ikke madspild – og så er bananerne altid klar til lækkerier. Jeg skærer de overmodne bananer i skiver og putter dem i en zip lock-pose, så jeg altid lige kan hapse de skiver frosne bananer, jeg skal bruge.

banan og chokolade milkshake plantebaseret urbannotes.dk naturli almond cocoa drink

Opskrift på plantebaseret milkshake med kakao og banan
Jeg vil egentligt ikke kalde det en opskrift, men måske nærmere bare et lille velsmagende tip. Men here we go!

Du skal bruge:
– Frosne bananer svarende til cirka en stor banan
– Naturli’ Almond Cocoa Drink

Sådan gør du:
Bare hæld hele din Almond Cocoa Drink i blenderen sammen med de frosne bananskiver, og blend til bananerne er helt blendede.

Næste gang tror jeg, at jeg også skal have købt nogle tørrede figner at blende sammen med bananer og kakao. Det kunne den godt bære, og jeg er vild med de små crunchy figen-bidder i min milkshake.

Jeg tænker i øvrigt, at Original Almind Drink, som også er en af de nye to-go-drinks fra Naturli’, også er oplagt at bruge, hvis du vil lave fx en plantebaseret jordbærmilkshake eller lignende.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor vil du forelske dig i mist denne sommer