Sommer, sol, C-vitamin og kampen mod pigmentpletterne

Seks produkter, du ikke vidste, du vil have med på sommerferie

[ Indeholder reklame ]

Jeg indrømmer blankt, at det var med lettet hjerte og et smil på læben, jeg hentede Lillemanden i SFO i går.

Ikke nok med, at jeg allernådigst fik lov til rent faktisk at hente barnet, der insisterer på, at han ikke skal følges hverken til eller fra skole nogensinde igen, så var det jo også pludseligt sommerferie. Seks ugers dejlig sommerferie fra skolen.

Jeg har ikke selv seks uger godt nok. Men alene det, at ingen i husstanden skal op og i skole til kl. 8 gør, at de seks uger føles som ferie for mig.

Men derudover så pakker vi lige nu så småt til ti dages ferie i Portugal. Jeg er ret rutineret i at pakke efterhånden, for når man kan pakke til to måneders rejse i to kufferter og lidt håndbagage, så kan man sådan cirka pakke til alt.

Også på beauty-fronten er jeg ret god til at pakke præcis det, vi har brug for. Så behøver man ikke at løbe rundt på udkig efter et apotek, fordi man pludseligt et blevet angrebet af 1.000 myg (det sker!!), og samtidigt er man fri for at slæbe rundt på ting og sager, som man aldrig får brug for.

Naturligvis skal man huske solcreme, shampoo, mælkesyrebakterier og den slags. Men der er også seks produkter, som du måske ikke har tænkt på til toilettasken til sommerferien, og som jeg har samlet nedenfor. En slags ekstra smart og komprimeret pakkeliste til årets ferie – om man vil.

Som så ofte før kan du trykke på produktnavnet (med fed) for at komme til forhandler.

pakkeliste sommerferie urbannotes.dk nordstjerne clutch sos creme huxley beautyblender le mini macaron ecooking kenny anker brows beauty blog

Xellence Visible Change SOS Power Cream
Vi havde SOS Power Creme med på vores lange rejse, og den var genial til sådan cirka alt! Til hudafskrabninger fra strabadser i havet og på stranden, til myggestik, til lette forbrændinger, til irriteret hud og tørre læber. Den her creme kan ALT. Og jeg kommer nok aldrig til at rejse uden den igen!

Beauty Blender Re-Dew Set & Refresh Spray
Jeg rejser ikke uden mist i min toilettaske. Faktisk går jeg nærmest ingen steder uden en mist (eller ansigtsspray). Og denne her er genial, fordi den forstøver så fint, at selv dem, der ikke er helt begejstrede for at sprøjte vand i ansigtet døgnet rundt, kan være med. Brug den til at “sette” din makeup, så den holder længere i varmen, til et frisk pust på stranden eller, som jeg gør hver evig eneste morgen, til at pleje og opfriske huden efter badet. Udover vand indeholder Re-Dew Set & Refresh Spray også gode sager som antioxidanter og hyaluronsyre.

Le Mini Macaron Les Minis
Hvis du er lige så glad for Le Mini Macaron, som jeg er, har du den sikkert også altid med i toilettasken. Sådan en almindelig Le Mini Macaron neglelak er jo fin nok at have med, da en neglelak i sig selv ikke fylder alverden. Men vil du spare på pladsen, så kan du nu også få de geniale små lakker, der holder i en evighed, i rejsevenlige størrelser (5 ml istedet for 10 ml). Man køber tre mini Le Mini Macaron samlet i en pakke, så der er en til ethvert humør eller destination. De tre lakker på billedet hedder Espresso, Latte og Café Creme og købes samlet i Le Mini Macaron Les Minis Coffee Shop. Haps!

Huxley Oil and Extract Mask
Uanset om man flyver, sejler eller kører i bil på sommerferie, så er en sheet mask instant redning til huden, der har været udsat for airconditioning, tør luft, sol eller vind. Jeg er ret vild med Huxley Oil and Extract Mask, som, udover at være dejligt plejende, også kommer i en fin gennemsigtig pakke, så man rent faktisk kan se, hvad der er i pakken. Det er lidt ekstra lækkert. Selve masken gemmer på masser af gode antioxidanter, som giver fugt og pleje til træt feriehud.

Ecooking Deo Roll-on Parfumefri
Jeg tænker, der allerede er indtænkt en deodorant til ferien. Men vil du have en naturlig parfumefri deodorant, så kan det være, du skulle skele til Ecookings parfumefri deo roll-on. Jeg har testet den i alle situationer, som en deodorant skal kunne holde til: Varme sommerdage, lange cykelture, i fitnesscenteret og på løbeturen. Den holder (imponerende nok) svedlugten helt væk, hvilket jeg vist aldrig tidligere har oplevet med en deodorant, der er baseret på naturlige stoffer. Ecooking Deo Roll-on findes også i en variant med duft. Men vil du forsøge at undgå kontaktallergi, så vil du vælge den uden duft. Så kan du altid supplere med et pift god parfume i håret.

Kenny Anker Clear Brow Gel
Ingen gider at lægge alt for meget makeup, når kalenderen står på ferie. Og hvorfor skulle man også det? Man kan mere eller mindre nøjes med fx en lækker solcreme med lidt kulør i og så et rigtig godt brynprodukt, fordi der faktisk ikke skal så meget andet til end ensartet hud og lækre bryn til det perfekte sommerlook. Til det sidste er Kenny Anker Brows på banen med et top skønt produkt, der er så nemt at bruge, så alle kan være med, men som holder de naturlige bryn på plads og giver dem et lækkert løft. Produktet påføres nemt med en børste (som på en mascara), og hvis man ikke lige fik farvet bryn hjemmefra, så kan det nemt kombineres med en smule farve.

Toilettasken på billedet er egentligt en clutch i fløjl fra Nordstjerne.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer, sol, C-vitamin og kampen mod pigmentpletterne

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com