Nyt liv til en gammel og helt særlig tatovering

Vinterrejse – men hvor skal vi bo?

Egentlig har jeg ikke så mange regler i livet. Men en af dem, som jeg vægter højt og har været god til at overholde de senere år, er, at når en rejse er slut, så skal der en ny i kalenderen!

Vi bruger derfor ofte vores ferier, hvor vi rent faktisk lige pludseligt har masser af tid til at tale sammen om andet end madpakker og hverdagsræs, på at planlægge den næste ferie.

I Montenegro fik vi således lagt os fast på den kommende vinters rejse, læst lidt op på mulighederne og talt datoer.

los angeles strand ferie rejse rejseblog

// En af de bedste feriebeskæftigelser er at ligge på stranden, få serveret syrlig lemonade i skyggen og planlægge den næste ferie.

Og efter at have søgt lidt rundt på flybilletter den seneste uges tid (det handler om at få dem så gode og så billige som muligt), fik vi i går aftes bestilt flyveturen fra København til Los Angeles, videre til Cancun og retur til København igen.

Det bliver til lidt over 14 dage i mildere vejr, hvor vi skal lære Los Angeles lidt bedre at kende (jeg var der jo på et ganske kort visit tidligere på året, hvilket du bl.a. kan læse om her), og hvor vi for første gang skal stifte bekendtskab med Mexico.

Efter mit meget korte besøg i Los Angeles sidst, har jeg nemlig fået blod på tanden og kunne rigtigt godt tænke mig at mærke, opleve og smage Los Angeles for alvor og se lidt mere af byen end “bare” Hollywood og Burbank, som var de eneste steder, jeg nåede at snuse bare en smule til i løbet af mine cirka 40 timer i byen.

Men … Los Angeles er en utroligt stor by, der strækker sig over det vildeste areal, og som har flere bydele, end Danmark har landsbyer!

Og eftersom vi kommer til at være de mærkelige danskere, som går rundt i byen og dermed ikke kommer til at hænge i den ene bilkø efter den anden på de gigantiske motorveje i og omkring LA, så er det ret vigtigt, at vi finder det helt rette sted i Los Angeles at bo.

Vi ved naturligvis godt, at man ikke skal bo i Skid Row, hvor der er en vis risiko for at blive udsat for ubehageligheder efter mørkets frembrud (og vist nok også ved højlys dag), men ellers har vi ingen idé om, hvad vi skal gå efter.

Vi ved også, at vi ikke har budget til at bo på det vildeste 5-stjernede hotel i Beverly Hills. Men vi vil gerne opleve Beverly Hills, se (og gense) Hollywood, nappe en dag på Venice Beach og tage en tur i Disneyland i Anaheim. Desuden kunne det være, at vi ville tage en af studioturene i Burbank (Disney eller Warner Bros.)

Men vi har en uges tid i byen, så vi vil også gerne lave et par ting, som måske ikke er så turistede (og måske shoppe lidt …)

Alle tips til Los Angeles modtages altså med kyshånd! Både tips til, hvor man skal bo i Los Angeles, hvilke hoteller, der er gode, og hvad vi skal lave, se og spise.

Og så skal vi ellers også lige finde ud af, om vi skal bo på Isla Mujeres eller måske Playa del Carmen i Mexico.

Men der er heldigvis hele fire måneder til, at flyet letter, og en del mørke efterårsaftner forude (gys!), så vi når forhåbentligt det hele.

2 kommentarer

 • Camilla L W

  Bo i Silverlake i LA. Det hyggeligste område når Echo Park. Og sørg for at have en bil, så I kan komme rundt til alt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Tusind tak! 🙂

   Vi vil dog helst undgå bil, da byen jo bare er en lang bilkø. Og vi har læst os til, at man sagtens kan komme rundt med offentlig transport efterhånden – også selvom de lokale ikke gør det.

   Har du evt. et konkret hoteltip, som du vil dele? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt liv til en gammel og helt særlig tatovering