[ Opskrift ] Karlsbaderbrød med æble

Wheat Disney er landet

[ Sponsoreret indhold ]

Hvis der er en bestemt børnetøjskollektion, som er utroligt hypet denne sæson, så er det Wheat Disney-kollektionen.

Allerede under modeugen for et halvt år siden, hvor samarbejdet blev præsenteret, spredte nyheden sig som en steppebrand – og det med god grund.

Disney og danske Wheat er nemlig et helt perfekt match!

Wheat har ganske enkelt formået at gøre op med en tradition, der ellers har dikteret, at Disneys univers skulle fortolkes på allermest farveeksplosions-agtig vis.

wheat-disney-the-good-dinosaur-urbannotes-dk

Istedet har Wheat kreeret et både smagsfuldt og rigtigt drømmende fint univers, som løfter Disney-karaktererne op på et helt nyt niveau.

Farverne er holdt enkle og pæne, og de kendte og elskede Disney-karakterer træder frem på fineste vis. I øvrigt er Wheat Disney-kollektionen præget af den sædvanlige gode kvalitet, som vi kender fra Wheats øvrige designs.

Lillemanden er hoppet i den skønne og utroligt bløde sweatshirt med print fra The Good Dinosaur, men ellers rummer det første skud på stammen også en del fine dele med bl.a. Mickey Mouse, selvom den første kollektion, som så småt lander i handlen i denne tid, mest præget af prinsessekjoler og andre fine designs til pigerne.

Drengene vil dog for alvor få chancen for revanche til foråret, hvor Wheat, udover endnu en skøn kollektion i samarbejde med Disney, også kaster sig over en utroligt fin fortolkning af Marvels fede karakterer.

Wheat Disney-kollektionen forhandles bl.a. på Kids-World.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Karlsbaderbrød med æble