Hvorfor er det så tabu, når kvinder ikke vil have børn?

Hosier Lane Melbourne

Så længe street art og graffiti er “ordentligt lavet”, så kan jeg kigge på det i timevis. Jeg kan fordybe mig lige så meget i en stencil eller paste-up, som andre kan i Mona Lisa. Og når jeg rejser rundt i verden, er jeg da også altid på jagt efter steder, hvor de dygtige gadevandaler har været på spil. Jeg har dog endnu aldrig oplevet et sted som Hosier Lane i Melbourne.

Vi havde faktisk gået Melbourne tynd i et par uger, inden vi tilfældigt lagde vejen forbi Hosier Lane, som ligger centralt i Melbourne, og når man først spotter den smalle gade, så er den IKKE til at overse.

Gaden er da også lidt af en turistattraktion og et af byens populære landmærker, som både er kendt som scene for alt fra bryllupsfotos til fashionoptagelser, og som stedet hvor man stiller sig op med en spraydåse og den gode idé.

I Hosier Lane er det nemlig tilladt at gå amok i alskens gadekunst, og gaden er konstant under udvikling, fordi street art fungerer bedst lag på lag og med alle de krøller, små twist og kreative indfald, som man nu kan tænke sig. Faktisk var vi vidne til et stort nyt værk, mens vi tilbragte en times tid i den lille gade.

Hosier Lane i Melbourne er til enhver tid et besøg værd. Jeg skød en lang lang stribe billeder, som jeg kan sidde og fordybe mig i på en kedelig aften i sofaen. Nogle af dem er samlet nedenfor.

hosier-lane-melbourne-urbannotes-dk
hosier-lane-grafiti-melbourne-urbannotes-dk hosier-lane-melbourne-australien-urbannotes-dk hosier-lane-melbourne-urbannotes-dk-rejse melbourne-hosier-lane-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er det så tabu, når kvinder ikke vil have børn?