Skift hudpleje efter sæson

Hverdag med snyde-feriefølelse gemt i en ny GOODIEBOX

[ Indeholder reklame ]

Så skal jeg da lige love for, at hverdagen er gået i gang igen med et smæld!

Lillemanden startede i skole igen i mandags, så nu er vi tilbage ved de tidlige og ofte lidt hektiske morgener (pludselige overspringshandlinger før kl. 8 burde forbydes), madpakkerne, lektierne og alt det andet, der hører med, når man har et skolebarn.

Samtidigt er der også en del at lave på job, så jeg holder mig nogle lange dage på kontoret og ender også ofte med at sidde og arbejde i aftentimerne for at have styr på alt det, som der nu engang skal være styr på i det miks, som hverdagen bringer med sig.

Heldigvis har jeg jo stadig min hoved-ferie til gode for i år, fordi jeg kun har holdt en uges sommerferie, så jeg er begyndt nedtællingen til december og lunere himmelstrøg plus lidt plads i kalenderen til familietid og strandliv. Jeg knus elsker mit job, men jeg kan også godt lide at holde fri, du ved.

goodiebox been around the world juli 2018 urbannotes.dk

På det seneste har jeg varmet lidt op med den nye GOODIEBOX, som faktisk dumpede ind ad døren lige inden, vi rejste afsted til Berlin, og som jeg derfor ikke kastede mig glubsk over med det samme. Det skal jeg dog love for, at jeg gjorde, da hverdagen igen bankede på, for hvis der er noget, der kan pirre sanserne og skabe gode vibrationer, så er det beautyprodukter med de rette dufte eller konsistens.

Faktisk kan jeg blive helt høj af en fløjlsblød creme eller en duft, der har de helt rigtige noter. Det er nok sådan en beautynørd-ting, men det betyder faktisk meget i min hverdag, at mine produkter får mig til at føle mig godt tilpas.

Den seneste GOODIEBOX går da også under navnet Beauty Around the World, og teamet er dermed nogle af de skønneste beauty-hemmeligheder, som man kan finde ude i verden, når man fx er på ferie.

Der plejer at være mange, der gerne lige vil lure på, hvad der er i sådan en GOODIEBOX fra gang til gang, så jeg har lige samlet de i alt fem full size produkter, som der er i den seneste GOODIEBOX, som faktisk er endnu en rigtig fin en af slagsen – særligt, hvis man vil forlænge den der “I’ve been around the world”-feriefornemmelse (og det vil man gerne! Ja tak!)

goodiebox been around the world juli 2018 urbannotes.dk

Piz Buin Ultra Light Sun Spray
Koreanske Piz Buin laver nogle rigtig gode solcremer, hvis du spørger mig. Konsistensen i dem er i hvert tilfælde altid utroligt lækker, og cremen trænger hurtigt ind, så man kan komme i tøjet og ud ad døren i en fart på de hektiske morgener! Piz Buin Ultra Light Sun Spray er oven i købet ekstra let og rar at bruge. Det er en spray, som sprayer en helt let creme, der er virkeligt nemt at fordele. Haps!

Med GOODIEBOX kommer enten SPF 15 eller SPF 30. Jeg fik “desværre” en SPF 15, men jeg tænker, at den kan bruges, når solen er mindre skarp om (måske) nogle uger.

The Wes Surf Aloe After Sun
GOODIEBOX er altid garanter for, at man får prøvet nogle nye produkter og mærker. Således med The Wes Surf, som jeg aldrig tidligere har hørt om. Men det er jo bare det spændende ved sådan en box! Der er altid minimum en skøn overraskelse.

The Wes Surf Aloe Surf Sun indeholder spandevis af aloe vera, som ikke bare er en rar ting på solskoldet hud. Det er faktisk også rigtig udmærket til bare at fugte i det hele taget. Jeg bruger det ofte bare som bodylotion, når jeg har brug for fugt, som ikke føles så tung på huden.

The Wes Surf Aloe After Sun er oven i købet med pumpe, hvilket er ekstra rart.

Dr. Botanicals Moroccan Rose Oil
Der er nogle gange et produkt i GOODIEBOX, som man ikke kommer til at bruge. Sådan er det, og det er helt okay, når man ser på, hvad sådan en box med goodies koster. Således med Dr. Botanical Moroccan Rose Oil Facial Oil, som jeg ikke kommer til at bruge, da jeg ikke er så god til olier – og slet ikke i ansigtet.

Til gengæld har jeg helt sikkert en veninde eller mor med tør hud, som vil knus elske mig for at give den videre.

Zenz Pladebørste Kombi
Skaftet på denne hårbørste er lavet af det smukkeste bambus, der oven i købet er miljøvenligt. Er man dog ligeglad med det, så vil man helt sikkert sætte pris på, at børsten er virkeligt god, let og super holdbar. Og det er jo sådan set helt ok egenskaber, når det handler om den hårbørste, som mange står med i hånden i lang tid på daglig basis.

Nails Inc INC.redible Jelly Shot Lip Quencher
Den her læbepomade er nok mit favoritprodukt i denne måneds GOODIEBOX! Ikke alene er den skøn til at fugte og nære tørre læber, den er også så utroligt fin med det gennemsigtige look og den lille blomst, der gemmer sig i den.

Det er næsten ikke til at stå for, og jeg er faktisk der, hvor jeg måske lidt sparer på den, fordi jeg er bange for, at jeg skal opbruge den. Fin er den!

Det var lige en kort gennemgang af de fem produkter i denne måneds GOODIEBOX, som endnu engang bare er rigtig skøn!

Det er særligt god værdi for pengene, fordi samtlige produkter er full size, og der altså ikke gemmer sig nogen produktprøver i æsken. Men, som jeg har understreget en del gange efterhånden, så er selve overraskelsesmomentet i boksen også bare rigtig fedt. Man ved aldrig, hvad der venter en – og denne gang var det altså et lille drys feriefølelse midt i hverdagen.

Se evt. mere om GOODIEBOX her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skift hudpleje efter sæson