Jeg har stemt, nu er det din tur

Tomme badeværelser, utidige håndværkere og redning i en boks

[ Indeholder reklame ]

For ikke så lang tid siden fik jeg vist brokket mig lidt over håndværkere. Det kunne have stødt nogen, men faktisk fik jeg udelukkende den respons, at andre også var utroligt trætte af håndværkere og deres manglende respekt for tid. Måske er det altså ikke kun mig, der over tid har været uheldig med håndværkertyper. Måske har de bare ikke samme forhold til tid som travle konsulenttyper. Jeg ved det ikke.

Men undskyld alligevel til de håndværkere, som kan klokken. Wherever you are!

Hjemme i vores opgang er de i hvert tilfælde ikke. Og derfor er vi nu gået på påskeferie (det samme er håndværkerne) uden vand i toilettet. Fantastisk!

Sagen er nemlig den, at vi bor i en gammel bygning, og at alle rør skal skiftes. Også dem til toilettet – og bruseren i øvrigt, hvilket jeg gruer helt absurd meget for, da jeg på ingen måde kommer til at kunne gå igennem hverken en hel dag, to dage eller noget som helst andet antal dage uden mit morgenbad.

Inden håndværkerne gik i gang, havde vi besøg af dem, som projekterer for håndværkerne, og som skulle kigge på vores badeværelse og på vores rør. De vadede selvfølgelig ind med sko på (hvilket man ALDRIG gør i Danmark, læste jeg lige i en udenlandsk artikel om danskernes særpræg forleden) og kiggede desuden kritisk på vores badeværelse med den kommentar, at vi altså nok ligesom var nødt til at tømme hele badeværelset for de uanede mængder af beautyprodukter, der står i skabe, ligger i skuffer og hober sig op på hylderne derude.

Nå men tak for det kritiske blik! Jeg har ligesom skrevet om beauty i mere end 10 år, så ja for pokker! Gu er mine hylder da alt for fyldte med produkter …

goodiebox goodieboxprisen 2018 urbannotes.dk

Lang historie kort: Jeg fik tømt hele badeværelset for produkter i weekenden, hvilket jeg brugte mere eller mindre en hel dag på, og det hele er nu pakket sirligt ned og står og fylder i hele soveværelset til mandens store frustration – og egentligt også min.

Min frustration stammer dog alligevel mest fra det faktum, at jeg har glemt at fiske de produkter, som jeg rent faktisk skulle bruge, ud af mængderne og derfor nu ikke kan finde noget som helst!

Min redning er dog blevet den helt nye Goodiebox, som dumpede ind i min lokale kiosk til afhentning forleden.

Hvis ikke jeg har skrevet det før, så gør jeg det gerne nu: Jeg er blevet ret vild med hele Goodiebox-konceptet og synes, boksene indeholder nogle lækre ting. Naturligvis er nogle bokse mere spot-on end andre. Men generelt set synes jeg, man får utroligt meget for pengene! … Og hele det hyggelige overraskelsesmoment oveni.

I boksen var da også mere eller mindre alt det, som jeg lige har manglet de seneste dage, og som har gjort, at mine morgener er blevet en smule bedre og dagene en mø rarere for folk omkring mig, som qua boksen fx ikke har skullet omgås mig uden duft og med tør hud og hår.

goodiebox goodieboxprisen urbannotes.dk

Skulle du blive fristet af den nye Goodiebox, så kan jeg afsløre, at boksen denne gang indeholder lidt af et overflødighedshorn af skønne sager. Fire af de fem produkter er således full size, mens det sidste er en genial lille taskeversion, som, har jeg erfaret, også snildt kan bruges indenfor hjemmets fire vægge, hvis man skulle have pakket alle sine favoritdufte dybt ned i en stor kasse.

Og fordi denne måneds Goodiebox indeholder så mange lækre full size produkter, så har æsken også en værdi af over 1.000 kr. Men boksen, som denne gang er særligt fin, koster naturligvis stadig kun 169 kr. inkl. forsendelse.

Ganske kort, så indeholder denne måneds Goodiebox de produkter, som er indstillet til Goodiebox-prisen ved årets Danish Beauty Award (mere om prisen her, hvor du også kan stemme på din favorit).

goodiebox goodieboxprisen urbannotes.dk goodiebox prisen 2018

Produkterne, der er indstillet til Goodiebox-prisen 2018, og som altså findes i boksen, er:

Carven – Le Parfum
Siden Carven lancerede sine dufte til det danske marked sidste år, har der boet et par af de skønne og eksklusive dufte på min badeværelseshylde (sammen med alt for mange andre dufte, hvis man spørger håndværker-typerne …), fordi Carven bare laver nogle rigtigt lækre dufte, som er lige dele sofistikerede, rene og friske. Duften fra Carven i denne måneds Goodiebox er en mindre roll-on version med 10 ml, som er oplagt til tasken eller til ferien. Og det er tilfældigvis en af mine favoritter fra Carven, så det er ret spot-on.

Jorgobé – Hand Cream
Danske Jorgobé er et af de der mærker, som man godt kunne finde på bare at købe, fordi emballagen er pæn. Men heldigvis har jeg også fået god valuta for pengene de par gange, jeg har købt et produkt derfra. Håndcremen fra Jorgobé er også rigtig skøn, dufter ganske mildt og rart og indeholder gode beskyttende ingredienser, som er ret tiltrængte, når man har vintervejr i slutningen af marts. Derudover er Jorgobé Hand Cream naturligvis også vanvittigt fint pakket ind.

Zenz – No. 3 Treatment Pure
Jeg har flere favoritter fra danske Zenz. Hårmasken er en af dem. I det hele taget er Zenz ret så ‘likeable’ med de helt rigtige certificeringer (AllergyCertified og Svanemærket) og med produkter, der ikke indeholder stoffer, der skader hverken hud eller miljøet. Hårkuren fra Zenz styrker i øvrigt både hår og hovedbund, så den er oplagt, hvis lokker og hovedbund trænger til kærlighed ovenpå det, der vel sådan cirka har været verdens længste vinter!

Rodial – Dragon’s Blood XXL Lip Plumper
Siden jeg læste bogen om grundlæggelsen af Rodial, har jeg været fascineret af mærket. Naturligvis ikke kun af historien bag men, og ikke mindst, også af produkterne. Den fine lip plumper fra Rodial, der er en del af denne måneds Goodiebox, er også et ret genialt produkt, der ligger sig lige der, hvor læbe-trenden lige nu bevæger sig hen: Nemlig læber, som skinner lidt og ser sunde ud uden, at de oser langt væk af fedtet lipgloss. Desuden er duften (og dermed smagen) sød og sommerlig, og plumperen er spækket med gode olier.

Comme Deux – Serum Booster
Jeg er vild med boostere, og jeg bliver samtidigt mere og mere spændt på, hvad Comme Deux, som jeg ellers kun kender ganske lidt til, kan. I månedens Goodiebox kan man bliver overrasket af enten en #pinkdrops eller en #yellowdrops Serum Booster, der altså fungerer på den måde, at den booster dine andre produkter og deres effekt. Dråberne kan bruges i fx dagcreme eller i en foundation, og på den måde går de ind og styrker effekten af de produkter, du ellers bruger. Samtidigt indeholder Comme Deux Serum Booster også lutter gode ting, som styrker og plejer huden. Jeg fik #yellowdrops og synes, de er skønne.

 ‘Nough said! Jeg vil hoppe ind i påskeferien med drengene i mit liv, men uden skyl i toilettet.

Er du nysgerrig på denne måneds Goodiebox, så kan du se meget mere her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har stemt, nu er det din tur