Lidt nørdet, ret genial

Et farvel , en taske og april måneds mest læste

I øjeblikket går de fleste af mine aftner med at sidde med skærmen åben. Hvis ikke jeg arbejder, så sidder jeg og lurer på hoteller. Vi er nemlig i fuld gang med at booke alskens overnatninger til vores rejse til vinter.

Der er godt nok lang tid til. Og vi rejser først til december. Men vi skal rejse på bl.a. Australiens østkyst, og der er travlt i højsæsonen, fyldt med lyshårede surfertyper og derfor også fuld knald på diverse hoteller, moteller og resorts (for ikke at tale om hostels. Men dem springer vi mestendels over denne gang – been there, done that).

Når man tænker over det, så er der allerede gået mere end et halvt år, siden vi tog beslutningen om at rejse væk i længere tid til vinter. Og tiden er fløjet afsted. Derfor kommer det sidste halve års tid nok også til at flyve afsted med lynets hast, og pludseligt står vi der, hvor de 60 overnatninger, hvoraf vi allerede har booket mere end 40, skal indløses.

Hele oplevelsen kom endnu tættere på, da jeg forleden sagde pænt farvel, pas på dig selv og på gensyn til hende her, som også netop nu forfølger en rejsedrøm.

Jeg ved godt, at nogle derude hellere vil følge med i folks hverdag end folks rejser og ferier. Men jeg elsker personligt at se verden gennem andres briller, og jeg glæder mig derfor til at følge hendes rejse de kommende to måneder!

Imens vil jeg klippe lidt i et utroligt langt målebånd og tælle ned til vores egen rejse.

Inden Michala dog tog afsted, fik hun tryllet en fantastisk taske frem til mig fra Paris, som jeg glæder mig utroligt meget til at valse rundt med hele sommeren. Min kære mand var begyndt at kommentere på, at min Louis Vuitton taske, som jeg købte for nogle af de første rigtige penge, jeg tjente i min virksomhed, vist nok havde hængt på mig lige lovligt længe. Så nu er der kommet et nyt, fint og sommerligt net fra Marni til samlingen istedet.

En del har spurgt til tasken på min Instagram. Og jeg har også selv jagtet den i nogle måneder uden held. Men det er ganske enkelt, fordi den kun forhandles (til en slik) i en Marni pop-up shop i Paris. Selvsamme Michala, som har fået Marni nettet hjem til både mig selv og hende, har tippet om Marni pop-up i Paris lige her (hvis nu du selv står og skal afsted eller kender nogen, der skal …)

marni tote bag shopping net urbannotes.dk pop-up shop paris stripes striped

April har dog ikke kun budt på farvel og et Marni shoppingnet til samlingen (jeg har virkeligt mange net efterhånden), det har i det hele taget været en begivenhedsrig måned. Ikke så meget her på bloggen men i det virkelige liv, hvor jeg forsøger at være så meget tilstede, som jeg overhovedet kan lige nu. Derfor er der heller ikke røget helt så mange blogindlæg over disken, som der plejer.

De mest læste i løbet af måneden, der er gået, er da også en blandet landhandel af gamle og nye indlæg. Men er du gået glip af nogen af dem, så er de, i anledningen af, at vi nu endelig skriver maj og dermed næsten sommer, listet lige nedenfor, hvis du vil læse eller genlæse dem.

Vegetar, pescetar, flexitar og alle de andre kasser
Det gør mig lidt spændt og fortrøstningsfuld, når et indlæg som dette om forskellige vegetariske spisevaner pludseligt hitter efter at have ligget på blogget i en god rum tid. Det skulle vel aldrig være, fordi flere og flere overvejer at parkere kødet? Man kan da kun håbe!

Måske jeg i øvrigt burde opdatere indlægget med det faktum, at jeg altså ikke længere er pescetar men vegetar …

Stædigt barn vs. gode læsevaner
Indlæg om barnet og hans skolegang trækker altid mange læsere. Men forleden læste jeg også, at flere og flere børn og unge døjer med bl.a. stress pga. en kompliceret skolegang. Og selvom det er virkeligt trist, tankevækkende og på alle måder skræmmende, er det på en eller anden måde også lidt rart at vide, at man da ikke står helt alene med et barn, der ikke kan finde ud af at gå i skole. Også selvom alle jo gerne skulle kunne finde ud af at gå i skole.

Indlægget handler dog om noget ganske andet og positivt og noget, som han rent faktisk er rigtigt god til i forbindelse med skolen. Noget godt kan der tilsyneladende også komme ud af det der folkeskole …

Ti simple tips til en grønnere hverdag
Jeg synes, det er ganske frygteligt at læse, at Danmark, som et af de eneste lande i EU, har stemt imod et forbud mod en sprøjtegift, som slår bier og andre insekter ihjel i hobetal. Jeg kan faktisk næsten ikke bære, at vi kan hytte så meget om vores landbrug og deres fortjeneste, at vi kan finde på den slags!

Heldigvis blev forbuddet vedtaget (trods nej fra Danmark), og der er heldigvis også meget andet og anderledes småt, vi kan gøre for at være bedre mod den jord, vi lever på. Ti af de helt simple og nemme ting har jeg samlet i indlægget.

Syv tips til pleje af décolleté
Det fjerde mest læste indlæg i april er en virkeligt gammel svend. Men det der med pleje af huden under ansigtet bliver bare aldrig gammelt. Og vi skal da også gerne mindes om, at huden syd for hagen altså også bliver slap med tiden.

Har du brug for tips til, hvordan du plejer hals og bryst, så er der hele syv gemt i indlægget.

8 ting, der er værd at vide, når du rejser til Budva i Montenegro
Noget siger mig, at Montenegro måske endelig får sin storhedstid snart. Nu her et par måneder inden sommerferien skydes i gang, hitter mit indlæg om Budva i Montenegro nemlig pludseligt!

Det er da også et fantastisk smukt (og i øvrigt økologisk) land, og det er besøget værd – omend der også er nogle ting, man bør vide, inden man bevæger sig afsted til landets største turistby. Overvejer du Montenegro til en kommende ferie? Så kan du lægge vejen omkring.

Inden jeg logger af for i aften (min krop er helt tung og varm ovenpå en times yoga her til aften), så vil jeg lige skrive til et lille hostel på Magnetic Island i Australien, som vi har været i dialog med om en booking.

Manden og jeg boede der første gang, vi var i Australien, og det er et ganske særligt sted med masser af dyreliv omkring resortet, så vi vil rigtigt gerne bo der igen, så Lillemanden også kan opleve papegøjer, opossums, latterfugle og koalaer på ganske nært hold. Se … nu glæder jeg mig endnu mere – igen!

 

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

4 kommentarer

 • Jeg hører til dem der elsker at læse både om hverdag og ferie og det er lige før jeg også tæller ned til jeres eventyr senere på året – for jeg håber jo at du kommer til at dele flittigt ud af både rejseberetninger og billeder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Åh Jette, du er en af de sødeste, jeg kender 🙂 Jeg satser bestemt på at dele både beretninger og billeder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så fint et indlæg, tak:-)
  Et smukt forår til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Tak selv!!
   Og dejligt forår til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nørdet, ret genial