Hej fredag! Hej weekend! Hej Amsterdam!

Mad&Glæde – og meget mere forlanger vi faktisk ikke

Det har altid været sådan, uanset hvor Lillemanden og jeg er kommet, at folk med det samme har kunnet se, at vi var mor og søn. I børnehaven kiggede ungerne, som jeg aldrig havde mødt før, på mig og sagde: “Du er Lillemandens mor!” og tog mig så i hånden for at vise mig, hvor jeg kunne finde barnet på legepladsen.

Da han startede i skolen, behøvede jeg heller ikke at introducere mig for lærere og pædagoger. De kunne straks lure, at vi måtte være i familie.

Men vi ligner også hinanden på så mange andre punkter. Bl.a. er vi begge ret følsomme, vi elsker at sidde stille sammen og nyde hinandens selskab, vi nyder at gå ud, og så kan vi utroligt godt lide god mad!

Gocook mad&glæde irma form københavn urbannotes.dk

// Så stolt ser man ud, når man for første gang i sit liv har lavet en lækker nudelret. Han kan i forvejen bage kage, lave pizza og omelet, så han mente, at dette var en ret god udvidelse af mad CV’et!

I dag havde vi sendt far ud med venner, og eftersom vi havde hele dagen for os selv, besluttede vi at bruge nogle timer af vores lørdag på at gå i Forum for at besøge Mad&Glæde messen.

Straks vi kom ind i hallen, blev vi mødt af den mest liflige duft af friskbrygget kaffe, friskbagt brød og andre lækkerier, og vi endte faktisk med at tilbringe utroligt mange timer derinde. Så mange, at solskinsvejr nåede at blive til gråvejr helt uden, at vi opdagede det.

Men Lillemanden fik da også både lavet en fantastisk nudelret helt uden min hjælp (jeg sad på en trappe og ventede spændt på, hvad han fik kokkereret) og en hjemmebagt pizza ved en stand, der blev bestyreret af GoCook, som tilsyneladende er både en app, en hjemmeside og en YouTube-kanal for børn og unge, der gerne vil eksperimentere med at lave mad.

FDB møbler husk mit navn mad&glæde forum urbannotes.dk

// FDB Møbler var også på Mad&Glæde messen med flere af deres fine sager.

Vi kendte ikke initiativet på forhånd, men der er ingen tvivl om, at Lillemanden lige skal have hentet app’en ned på sin iPad, for han var helt høj af alle mad-strabadserne, da han, helt stolt, kom rendende med både en nudelbox og en pizza, som han helt selv havde lavet.

Vi fik også prøvesmagt lækker sorbetis og flødeboller fra Spangsberg. Vi fik prøvet nogle nye veganske frokostretter fra Edgy Veggie, forsøgte at vinde et Super Cheese kostume hos Babybel, væltede os selv i San Pellegrino og Aqua D’Ors nye varianter samt drak friskbrygget kaffe med yndlings Oatly (Lillemanden elsker deres mango-havredrik), satte tænderne i nogle nye Jalm&B brød, som kommer i handlen på torsdag, og som smager, så guderne synger, og meget meget mere.

Jalm&B artisan brød Urbannotes.dk

// Artisan Brød fra Jalm&B lander i butikkerne i næste uge. Vi prøvesmagte i sin tid brødet, mens det stadig var under udvikling, og spiste lystigt løs igen i dag. Det var et meget glædeligt gensyn, og Lillemanden mener faktisk, at det er verdens bedste brød.

Faktisk måtte vi undervejs lige holde en pause i alle strabadserne, fordi vi var helt mætte af smagsprøver og havde overvældede (men utroligt glade) smagsløg.

Vi har aldrig besøgt messen tidligere, men vi blev ret hurtigt enige om, da vi væltede hjem med fyldte maver og sind, der var proppet til randen med madglæde, at vi da helt sikkert må afsted igen til næste år!

Mad&Glæde, som i øvrigt er et initiativ fra Irma, slutter først i morgen, så jeg ville lige skynde mig at videregive tippet, hvis nu der sidder nogen derude, som ikke har søndagsplaner! Det var en intet mindre end fantastisk messe, hvis man kan lide at madnørde ligesom os. Og man får temmeligt meget både mad, glæde og madglæde for entréprisen, skulle jeg hilse at sige.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

2 kommentarer

 • Lauli

  Sikke sød ham Lillemanden er. Vi må vist afsted med ungerne næste år 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Vi var ret begejstrede! Så det kan bestemt anbefales 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fredag! Hej weekend! Hej Amsterdam!