Desværre skat, du får ingen kys til jul

November måneds mest læste

November var dybest set en forfærdelig måned. Jeg har kun pippet ganske lidt om det her på bloggen. Men november 2017 vil nok blive husket som måneden, der var en af de mest triste i mit liv.

Af samme årsag har bloggen heller ikke fået helt så meget opmærksomhed, som den måske ellers ville have gjort, omend jeg har forsøgt at holde tankerne samlet og fokusere på mit lille pusterum i hverdagen: Bloggen her.

November måned blev dog  alligevel den tørreste måned i bloggens (nyere) historie, fordi jeg har haft fokus på min lille familie i den noget svære tid, hvor begge svigerforældre desværre er gået bort med blot 14 dages mellemrum, og hvor vi samtidigt har haft rigtig meget fokus på hele ‘skolesituationen’, som der stadig ikke er en løsning på.

Nej, november har ikke just været en solstrålehistorie.

Men alligevel er det jo blevet til en del indlæg, fordi bloggen netop er der, hvor jeg typisk får lidt adspredelse og tømmer mit hoved (mine kolleger og venner kan kun rumme så meget). Og selvom dette indlæg muligvis er en smule forsinket ift., hvornår denne type indlæg ellers har ramt bloggen, så skal du ikke snydes for at læse eller genlæse den forgange måneds mest læste.

mest læste blog, urbannotes.dk, lyngby julekugle, julepynt

// November blev også måneden, hvor Lillemanden fik lov til at dekorere hele hytten med julepynt! Da vi havde sagt et endeligt farvel til farmor, kunne han ikke holde igen længere, og ikke et eneste dørhåndtag i lejligheden gik fri for julepynt. Vi lever med det og flytter lidt rundt, hvis det kommer for meget i vejen 😉

Tivoli Food Hall
Det var en yderst fornøjelig begivenhed for hele København, da Tivoli for nyligt, efter mange års planlægning og overvejelser, gjorde Tivoli Food Hall til virkelighed. Det var fedt at være med til åbningen og blive budt velkommen af Pjerrot, Columbine og Harlekin og de mange lækre madstader.

Jeg har endnu ikke genbesøgt stedet, da jeg lige vil lade den værste hype og Tivolis julemarked dampe af, inden jeg kommer igen, men min intention er helt klart, at det skal blive et af familiens weekend-hangouts. Hvilke typer stader, du finder i det nye Tivoli Food Hall, kan du læse om i indlægget, der altså var bloggens mest læste i november.

Julen varer lige til nytår
November var også måneden, hvor julen så småt blev skudt i gang på bloggen. Den første adventskonkurrence gik online i håb om at planlægge bloggens julekonkurrencer en smule udenom alle de andre mediers julekonkurrencer (det går lidt bananas i december, ikk’?! Måske man skulle overveje en januar-kalender næste år i stedet ..?)

Mange deltog i konkurrencen om den seje nytårskalender fra The Body Shop, som jeg også stadig synes, er den vildeste gode og hyggelige idé midt i alle gave-abstinenserne efter julen.

Vinderen af kalenderen er naturligvis fundet i søndags i dette indlæg, men den nyeste adventskonkurrence finder du herog der er naturligvis planlagt et par fristelser mere, inden vi rammer juleaften, og det hele eskalerer i gaver og, for mit vedkommende, en grøn julemenu. Jeg skal lige planlægge den del, inden jeg sætter mig sammen med den kødspisende familie.

Fem bøger I vil skrive på juleønskesedlen
Apropos jul så tippede jeg (og Lillemandens) om en lille udsøgt bunke bøger, som vi kan anbefale, hvis man skal have læsestof under juletræet. Mangler du altså en god bog til dig selv, til en gave eller til poderne, så kan det stadig varmt anbefales at kigge forbi vores indlæg, hvor vi i fællesskab har samlet fem anbefalelsesværdige boggaver.

Et drys inspiration til pakkekalender til drenge
I øvrigt valgte jeg i nattens mulm og mørke i november at vise alle Lillemandens kalendergaver frem, hvilket blev vel modtaget. Jeg kan afsløre så meget som, at barnet indtil videre er meget tilfreds med sin nisse, omend han stadig mener, det må være mor, der er nissen, fordi det har han hørt fra sin lidt større fætter (møgunger – grrr!). Alligevel lader det til, at magien ved at få besøg af nissen heldigvis stadig er intakt. I hvert tilfælde er spændingen enorm hver morgen.

Hvis du er typen, der køber nissegaver løbende, så kan du jo svinge et smut omkring indlægget og forhåbentligt få et par gode idéer.

Vores jul i år
Nå men … apropos vores jul og alt det triste, november har budt på, så endte jeg også med at skrive lidt om, hvordan vi så skal fejre jul i år. Planen var jo oprindeligt, at vi skulle holde jul i Danmark (for en gangs skyld), så vi kunne få en sidste dejlig jul med farmor. Sådan blev det ikke … Men det skal nok blive rart og hjertevarmt – trods alt.

Og med det sagt: Så håber jeg, at din november har været underskøn!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

4 kommentarer

 • Sara

  Kære begge.
  Det er jo svært at skrive det rigtige her. For, hvad hulen er det ?!
  Jeg håber bare jeres december indtil videre har været en anelse mindre hård end jeres november var.
  Jeg vil tænke på jer og ønsker især jeres E de bedste venner og skole for det har, både, han og i da fortjent og brug for.
  Hils Terkel.
  Og Connie; jeg kondolerer til jer begge på det dybeste.
  Fra Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Kære Sara,
   Hvor er du sød! Tusind tak <3
   Indtil videre har december bestemt været meget sjovere og rarere, og vi forsøger at skabe så meget julehygge, som overhovedet muligt! Det, synes vi, vi har fortjent 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene L

  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Desværre skat, du får ingen kys til jul