24 timer i Paris - fødselsdag og det bedste af Paris

[ Opskrift ] Bananvafler

Nemme, lækre og mættende bananvafler. HAPS!

Nemme, lækre og mættende bananvafler. HAPS!

 

Det kan være svært at finde på, hvad man skal bruge en overmoden banan, som ingen gider at spise, til, hvis man ikke lige gider at bruge tid på at bage en banankage, og man ikke har lyst til smoothie.

Herhjemme bliver overmodne bananer ganske ofte til dejlige vafler, som kan spises morgen, middag og aften. Og vi har altid alle ingredienserne i køleskabet, så det kan faktisk ikke blive meget nemmere.

Bananvaflerne smager syndigt godt, er sunde, grove – og som bonus dufter hele hytten pragtfuldt som et helt banankagebageri resten af dagen.

Opskrift på bananvafler (2 vafler):

Du skal bruge:
– En moden banan
– 1 æg
– 2 spsk. havregryn
– 1 spsk. hvedemel
– 1/2 tsk. vaniliesukker
– En sjat mælk
– En smule oliemargarine, madolie eller kokosolie

Sådan gør du:
Del bananen i mindre stykker i en skål, slå æg ud, og tilsæt resten af ingredienserne. Tilsæt en smule mælk, hvis konsistensen er meget tyk. Dejen skal være flydende men ikke tynd. Tilsæt ekstra fedtstof afhængigt af, hvor slip-let dit vaffeljern er.

Mos det hele sammen med en gaffel, og pisk herefter, så dejen er helt ensartet.

Bag vaflerne til de er gyldenbrune.

Server evt. med bær, frisk frugt, ahornsirup eller en lille klat vanilieis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer i Paris - fødselsdag og det bedste af Paris