Test af den nye Shellac Luxe

Smugkig på årets beauty-julekalender fra Yves Rocher

[ Indeholder reklame ]

Personligt er jeg stor fan af at forkæle sig selv med lidt ekstra hygge i løbet af julemåneden.

Jeg synes ikke, julekalendre kun er forbeholdt børn, og jeg nyder nærmest lige så meget som barnet at få en daglig overraskelse som nedtælling til julen. Af samme grund plejer jeg bl.a. også at forkæle mig selv med en god chokoladejulekalender (ikke en af dem, der ligner chokolade men smager af pap …) Bare fordi det er vildt hyggeligt!

Desuden har jeg de seneste mange år haft minimum en beauty-julekalender med i alt 24 små overraskelser i form af lækre cremer, sæber, hårprodukter og makeup.

Bl.a. har det været julekalenderen fra Yves Rocher, som indeholder 24 skønne full size produkter, og som altid pynter ekstra fint i hjemmet, fordi den enten kan hænges op med den tilhørende snor og klemmer (hvis man har plads) eller ligge i en kurv med eksempelvis julekugler eller grankogler og se fin ud.

yves rocher pakkekalender julekalender juleduft urbannotes.dk

// Den fine kalender fra Yves Rocher kommer i en stor julesæk med lutter lækkerier – plus snor og klemmer, hvis man vil hænge den op. Og tro mig: Det vil man, hvis man altså har plads! 🙂

I år, hvor vi rejser i midten af december, kommer vi ikke til at pynte op til jul. For første gang skal min pakkekalender fra Yves Rocher altså ikke hænge på døren mellem stuen og soveværelset, som den plejer (se evt., hvordan den hang her).

Istedet vil jeg lægge de 24 skønne poser med overraskelser i en fin kurv og så ellers forkæle mig selv med hele to gaver hver dag, indtil vi rejser.

Måske jeg endda kan hygge mig lidt ekstra og åbne en overraskelse hver morgen og aften … Ja, jeg nyder faktisk de små daglige beauty-overraskelser næsten barnligt meget!

yves rocher pakkekalender julekalender juleduft urbannotes.dk

Nu har jeg haft Yves Rocher julekalenderen flere gange, og jeg ved, hvad det er, jeg kan forvente. Men hvis du overvejer, om du skal købe kalenderen, og om den er pengene værd, så kan jeg afsløre, at det er den – hvis altså du kan lide Yves Rochers produkter 😉

Men for at illustrere, hvad du kan forvente af din Yves Rocher julepakkeherligheder, så har jeg valgt at smugkigge lidt i kalenderen og vise de første tre overraskelser frem. Det er altså nu, du skal lukke øjnene, hvis du ikke vil vide, hvad der er i de første tre pakker.

Kan du dog klare en spoiler alert af den tarvelige slags, så kan jeg afsløre, at der i de første tre poser i pakkekalenderen fra Yves Rocher befinder sig 1) en Yves Rocher Brilliant Shine glansspray til håret, 2) en Pomme Rouge håndcreme (som er en af Yves Rochers særlige juledufte i år, og som dufter fantastisk!!) og 3) en Mon Evidence L’eau de Parfume i en smart og taskevenlige udgave med 15 ml.

yves rocher pakkekalender julekalender juleduft urbannotes.dk

// Spoiler alert!! Her er smugkig på de tre første overraskelser i pakkekalenderen fra Yves Rocher. Den nye juleduft med røde æbler er intet mindre end fantastisk!

Jeg kender ikke selv nogen af lige netop de produkter på forhånd, fordi Yves Rocher jo har et kæmpe udvalg, og det er nærmest umuligt at prøve bare en brøkdel af deres ting i et helt menneskeliv. Men det er netop charmen ved pakkekalenderen – nemlig at man får prøvet en hel masse, som man ikke kendte på forhånd og dermed potentielt kan finde nye, spændende favoritter, og jeg glæder mig hver gang, jeg åbner en pose med noget, som jeg endnu ikke har haft mellem hænderne.

Julekalenderen fra Yves Rocher har da også en værdi af 2161,80 kr, så der skulle være rig mulighed for at få prøvet både en masse hudpleje, hårpleje og makeup til en ekstra god pris med kalenderen. Og så er den hyggelig og fin som bare pokker.

Den nærmest eventyrlige Yves Rocher pakkekalenderen kan købes her (i en begrænset periode, da den er limited edition), og der findes desuden en mindre model julekalender, hvis du er mere til det.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af den nye Shellac Luxe