At møde sit børne-idol

bObles i endnu mere klædelige klæ’r – Nu også i grå.

Set med børnebriller er bObles en fest, fordi man kan tumle, lege, hoppe, balancere og bygge med de legesyge skumdyr. Set med forældrebriller er det naturligvis al legen, tumlen, balanceringen og byggeriet, der er vigtigst, MEN … Det gør heller ikke noget, at man kan holde ud at se på legetøjet også. Faktum er nemlig, at børn ofte leger der, hvor forældrene er: I stuen eller i køkkenet – og ikke på børneværelset.

bobles-tumle-urbannotes-dk

En af grundene til, at bObles bl.a. har vundet en  masse priser, er netop designet og det faktum, at både børn og voksne kan lide at bruge de fine dyr – og at vi kan lide at se på dem. Også i stuen eller i køkkenet.

Nu har bObles taget skridtet videre ift. at passe ind i indretningen. De bOblicious dyr er nemlig netop blevet lanceret i en ny farve. De nye bObles dyr er grå og passer dermed sådan cirka ind i alle hjem.

bobles-leg-urbannotes-dk

De nye grå farver er virkelig pæne og neutrale. Og dyrene er på ingen måde mindre sjove at lege med, end de plejer at være.

Ud over de fine grå dyr har bObles også netop lanceret mini-donut, som er den kendte bObles donut – bare i miniformat og i et væld af fede farver (også grå). Den er pænt svær at balancere på, skulle jeg hilse at sige! Men man sidder godt på den.

Lillemanden har godkendt samtlige nyheder fra bObles allerede – og han har skrevet flere af dem på juleønskesedlen.

Se evt. mere om nyhederne fra bObles på bObles hjemmeside og webshop.

bobles-rullebraet-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At møde sit børne-idol