Siden sidst ...

Lidt mere om de der irriterende pigmentpletter

[ Indeholder reklame ]

Til trods for, at man kun kan elske det gode weekendvejr (som i elske elske elske!), så kommer det faktisk lidt ubelejligt. Jeg havde nemlig planer om for alvor at gøre et ihærdigt forsøg på at fjerne min hyperpigmentering med start denne weekend. Men nu venter jeg altså lige nogle dage mere – for regnen, blæsten og alt det mørke skal jo nok komme igen, førend vi kan nå at sige “atju”, ikk’?

Faktisk havde jeg også tænkt mig at vente med at skrive om behandlingen af pigmentpletterne, til jeg rent faktisk kunne vise før og efter billeder og fremvise det resultat, som der (forhåbentligt) kommer ud af anstrengelserne.

Men så tog jeg billedet nedenfor inden en ansigtsbehandling på Beauty Akademiet forleden. Det er så sjældent, man er ude i vejret uden makeup. Og her er “man” altså lig med mig, for jeg er ikke den store fan af at gå udenfor en dør uden makeup. Bl.a. fordi jeg har det bedst med at dække mine pigmentpletter til, inden jeg går ud i verden … Men derudover ser jeg også frygteligt træt ud uden mascara, og så kan jeg faktisk enormt godt lide at lægge makeup.

Inden ansigtsbehandlinger, som for mit vedkommende typisk ligger om morgenen, er ansigtet dog helt makeupfrit, og desuden skinnede solen, så man tydeligt kunne se de to irriterende pigmentpletter, som har boet trygt og godt på min ene kind i årevis.

pigmenterpletter før og efter billeder urbannotes.dk vitamin c hudpleje peter thomas Roth

// Det skorter ellers ikke på solcreme og gode cremer og serummer mod hyperpigmentering i min daglige hudplejerutine. Men nogle pigmentpletter er bare stædige! Solcreme og Vita C Cream fra pHformula forhandles i klinikker, S5 Illuminati Serum forhandles her.

pigmenterpletter før og efter billeder urbannotes.dk vitamin c hudpleje peter thomas Roth

// Helt uden makeup og uden filter. Håber snart at kunne få bugt på de irriterende mørke pletter lige midt på kinden.

Udover de to stædige pigmentpletter på kinden oplever jeg også hyperpigmentering i den højre tinding. Men det er stadig på et stadie, hvor man kun kan se det, når området har været udsat for sol i længere tid, så det er ikke så tydeligt lige nu, som det kan være, når jeg fx har været på ferie under varmere himmelstrøg.

Når solen dog igen går i hi, vil jeg begynde på den bekæmpelse af mine pigmentpletter, som jeg har set frem til, siden jeg fik Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum mellem hænderne til et pressemøde tilbage i foråret.

Fordi serummet (hvilket navnet også fortæller) er meget potent, så er det ikke så smart at blande med solens stråler, og derfor har jeg gået og ventet på efterår og mindre sol, inden jeg har turdet begynde. Denne weekend skulle det så være, men nu bliver det lige udskudt endnu nogle dage, indtil den skønne, smukke, livgivende og hyperpigmenteringsfremprovokerende sol igen går i hi.

Jeg har tidligere prøvet mange C-vitaminprodukter og behandlinger, som, over tid, har gjort en mindre forskel i forhold til bekæmpelsen af hyperpigmentering. Men jeg har aldrig prøvet et så potent produkt, som Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum skulle være.

Ifølge emballagen, og diverse omtaler fra USA, hvor produktet har været på markedet i nogen tid, mens det kun lige er kommet i handlen i Danmark, gør Potent-C Power Serum nemlig reelt en forskel, og produktet skulle være op til 50 x mere effektivt sammenlignet med mange af de andre C-vitamin serum, der er på markedet.

Af samme årsag vælger jeg også at træde varsomt ift. brugen. Men jeg er meget spændt på, hvad serummet kan gøre, og hvis vejrudsigten holder, kan jeg sikkert komme i gang i løbet af næste uge, hvor det igen skulle regne konstant.

I øvrigt skulle det potente serum fra Peter Thomas Roth også mindske fine linjer, give mere spændstighed i huden, forfine teksturen og altså lysne huden og gøre den mere fin.

Jeg vender tilbage, når jeg har fået testet Potent-C Power Serum – og forhåbentligt med virkeligt gode resultater. Og så er det bare om at krydse fingre for, at de 30 ml, som serummet indeholder, er nok til at gøre en synlig forskel … Resultaterne skulle dog allerede begynde at vise sig efter syv dage, så forhåbentligt vender jeg snart tilbage med et tip til en mirakelkur til at bekæmpe pigmentpletter.

Læs evt. mere om Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum her, hvor der også ligger en del (positive) anmeldelser.

 

pigmenterpletter før og efter billeder urbannotes.dk vitamin c hudpleje peter thomas Roth

// Når jeg til dagligt dækker mine pigmentpletter, gør jeg det bl.a. med Coola Rose Essence Mineral CC Cream. Den er virkeligt let i konsistensen, og CC står for Color Correcting, så den ensarter hudtonen. Coola Mineral Sunscreen CC Cream forhandles her.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst ...